תחזיקו לי אצבעות...

יעל י

New member
תחזיקו לי אצבעות...

כ"כ הרבה החזקנו פה אצבעות אחת לשניה כ"כ הרבה זה עזר למעשה לרוב זה עזר לא יכולה עדיין לדבר אבל לשעות הקרובות עשו מה שאפשר... החזיקו אצבעות למאמינות - שאו תפילה להומופטיות ולרייקי - שלחו מחשבה חיובית זה ממש ממש חשוב פרטים בקרוב

cookie1

New member
../images/Emo45.gif משלבת אותן החל מרגע זה

אדר שלי

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עינבלית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה את כולן!

אלינה12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחזיקה!

קרניר

New member
מחזיקה אצבעות הכי חזק שאפשר,

ואם יעזור משהו אחזיק גם את של רוני... מקווה שהכל יסתדר לך! נשיקות

daldan

New member
מחזיקה חזק חזק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יעל י

New member
תודה.פרטים ועוד בקשה...../images/Emo101.gif

קודם הבקשה - אנא אל תרפו עדיין. ולפרטים - אבא שלי כבר 7 שנים ממתין להשתלת כבד.השתלה שיכולה להציל את חייו.היום זה קרה. אתמול בלילה הוא נקרא לבי"ח להתכונן להשתלה (פעם שלישית בחודשיים) והיום התרחש הניתוח. כ 14 שעות ניתוח. לפני מס' דקות חזרתי.הימים הקרובים הם קריטיים.הוא בטיפול נמרץ,מונשם ומורדםואנו ממתינים לתוצאות. עבר עלי יום קשה מאד וגם לילה הקודם ובטח זה הקרוב (מעבר לכך שגם סבתא של בעלי נפטרה לפנות בוקר),אני כולי חנוקה מדמעות הן של קושי והן של התרגשות והכי חשוב כולי,כולנו תקווה להצלחה לכן התודה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממשיכה להחזיק אצבעות - איזה התרגשות ההשתלה! מקווה שיעברו הימים הקריטים מהר. וכמובן משתתפת בצער בעלך והמשפחה.

למעלה