תחזיקו לי אצבעות

ענתי44

New member
תחזיקו לי אצבעות

חזרתי עכשיו מרופאת הנשים שלי בגלל שהמצב לא טוב. היא שולחת אותי למיון. בנוסף לכל הצרות לחץ הדם שלי , שתמיד היה כמו שצריך גבוה. אני מפחדת

../images/Emo24.gifענתי רפואה שלימה

תקראי תהילים ה' יעזור , בחדר מיון יאזנו לך את הלחץ דם. ויראו מה ניתן לעשות ,כל מה שאת מתייסרת זה לזכותך,בשורות טובות

ענתי44

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה

הלך לי קלף. מיון נשים היה ריק ולכן הטיפול היה מקצועי ומהיר. שללו דברים מפחידים, והפנו אותי עם המלצת טיפול לרופאה שלי. בקשר ללחץ דם אצטרך להיות במעקב במרפאה. בני משפחתי פה, ולמרות שאמרו לי לחזור לשיגרה, כולל להרים את אמא, הם עוזרים לי. החלטתי לעזור לרפואה הקומבציונאלית, ולהרגיע את עצמי. כמו להתחיל ללכת לשבת מול הים, ואתחיל בזה מחר.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה לאל ענתי

שחזרת מהר הביתה וששללו דברים מפחידים. עכשיו את צריכה לקחת את עצמך בידיים ולטפל בעצמך טוב טוב, כדי שיהיה לך כוח לטפל באמא. אולי אפילו תחליטי לקחת מטפלת זרה שתהיה אתכן בבית 24 שעות ביממה ותטפל גם בך קצת, כי תאמיני לי, לא יזיק לך קצת פינוק, אפילו אם זה מפיליפינית או נפאלית זרה. השגיחי על עצמך ענתי יקרה וצריך להתחיל כבר מהיום ולא לדחות כלום למחר, כי מחר מי יודע מה עוד יקרה חס וחלילה??? שולחת לך חיבוק ענק ורפואה שלמה והרבה כוחות נפש

zs1957

New member
../images/Emo189.gifתודה לאל שאת בבית

טוב שלא מצאו דבריםם מפחידים . לחץ הדם עלה כתוצאה מהמתח של הבעיה הגניקולוגית.טיפול נאות במרפאה יאזן את לחץ הדם. וכמו, שאמרה נילי גם אני מצטרפת לדעתה : הגיע העת לקחת עובדת זרה .שתעזור לך בטיפול באמא וגם תפנק אותך. מאחלת לך רפואה שלמה. שולחת לך חיבוק גדול
זהבה שחם

ענתי'לה , דאגתי מאד

ענתי יקרה , טוב לקרוא שכבר חזרת הביתה וגם נרגעת. אני שמחה שהמשפחה עוזרת אך אסור לך לחכות שאת תתמוטטי ואז הם יעזרו . את חייבת עזרה הרבה יותר גדולה בבית וכל יום עלייך לצאת ולהתאוורר וגם לשבת מול הים וגם לצעוד כמו שנילי עושה. עכשיו הייתי אצל הורי ובגלל שאמי מרותקת לבית , אבי כבר גם התחיל לרדת מהפסים מרוב שלא יצא מהבית וממש הם היו מכסחים זה את זה. היום הוא יצא והלך לרופא עיניים ולהסתפר ואמי נשארה לבד והסתדרה. אך מה שחשוב הוא שאבי אמר שעכשיו הוא מרגיש הרבה יותר טוב , לאחר שיצא מהבית. כך גם את חייבת לצאת כל יום. הגוף שלך מושפע מהנפש הדואבת ואת חייבת לדאוג לשניהם. שולחת לך חיבוק ענק ונשיקות לך ולאמא ורק בשורות טובות ושתקבלי טיפול שיבריא אותך מהר, לילה טוב, טובה

רפואה שלימה

אם למישהי מגיעה להיות בריאה וחזקה, זו ודאי את. מאידך, אולי הגוף שלך מנסה לומר לך משהו?

למעלה