תחזיקו לנו אצבעות

G o z a l

New member
תחזיקו לנו אצבעות../images/Emo19.gif

הבוקר התרגשות עמומה עמדה באויר.החלטנו ללכת ברגל כדי שאוכל בפעם האחרונה לדגמן את מיטב אופנת מטה הקמפיין של ארנולד שוורצנגר;חולצת הווט פור ארנולד התכולה לבנה שלי. מטה עיריית ווסט הוליווד בו היינו רשומות היה סואן ביותר,דראג קווין נשאו שלטי תמיכה בארנולד ברחבת הבניין,בחוץ התמקמו להם דוכני גאוה למינהם.כל עובר ושב זכה למנת סטיקרים שהודבקו באקראי על כל חלקי גופו. מתנשפות נכנסנו אל הבניין,מיס תומפסון בדקה את אישורי הבוחר שלנו והתלוננה כבדרך אגב על כמות האנשים שהחליטה להצביע היום
. המתנו בתור ארוך שזז מהר שבמהלכו התוודענו לזוג לסביות דעתניות שהצביעו למקלינטוק
(או סתם ניסו לעצבן חובבת התנצחויות פוליטיות כמוני). זהו,הצבענו והשפענו בתקווה שיוכתר לנו מלך חדש שאוהב אותנו כמו שאנחנו
תחזיקו לנו אצבעות!!!!!

נראה שהחזקת אצבעות תהיה נחוצה...

עוד זמן רב
. בעוד 4 ימים יפתח אצלכן שבוע הגנת הנישואין - בברכתו של הנשיא בוש(ה). "שבוע הגנת הנישואין" מאורגן ע"י עשרים ואחת ארגונים ימניים-שמרניים המבקשים לארגן במהלך השבוע קמפיין נגד נישואין של בני זוג בני אותו מין. לפי אתר האינטרנט של הקמפיין, המטרה היא קידום "נישואין מסורתיים בין גבר לאישה" כפי שאלוהים כונן את יסודות החברה". מטרת הארגונים היא הוצאת נישואין בין בני זוג מאותו המין אל מחוץ לחוק ומניעת כל הכרה חוקית במערכות יחסים חד-מיניות, לרבות נישואין אזרחיים." מסתבר שכל צעד קדימה, גורר אחריו צעד גדול - לאחור.

רק קצת צריך להיזהר שהמלך הזה

לא יצבוט לנו בתחת או בציצי כשנעבור על ידו... אף פעם לא הייתי בעד מלוכה. ומלכים.... רק מלכות!

טוטולס

New member
באמת חסר לכן מלך?

מרחוק הוא נראה שובניסט (מכל מיני בחינות) די גדול. החמצתי משהו? הוא מאוד גיי-פרינדלי?

G o z a l

New member
מסתבר.....

שהוא הפוליטיקאי היחיד שהזכיר אותנו במילים חמות לאורך כל הקריירה שלו. הוא הבטיח לנו שפור משמעותי בתפיסה ואנחנו יודעים שהוא יקיים. תגובות חמות ביותר הגיעו מצד אלן דגנרס, גינה גרשון ורוזי אודונול. גם מבחינה כלכלית הוא יחזיר את תעשיית הקולנוע להוליווד,שדי ירדה בעקבות השביתות בשנתיים האחרונות מה שאומר שאני ועוד רבים אחרים נרוויח יותר כסף.

למעלה