תחזיקו לנו אצבעות

תחזיקו לנו אצבעות../images/Emo57.gif

היום בערב יש לנו פגישה עם ירדן אצל אורטופד מומחה. מה שקורה זה, שהרופא ילדים בבדיקה שגרתית אמר שכף רגל ימין שלו נוטה פנימה וגם שמאל אבל פחות. בכל אופן הוא נתן לנו הפניה לאורטופד אז פניתי לאחד פרטי דרך המושלם. אני מקווה שהכל יהיה בסדר בסוף מפני שאין לי מושג מה זה אומר. אם מישהי מבינה בזה אשמח לשמוע. בינתיים נחכה לאבחנת הרופא.

shirka

New member
מחזיקה חזק חזק!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תעדכני אותנו

lovely2

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo70.gifגם את של שירי ../images/Emo8.gif

loocy

New member
אני מכירה

האחיין שלי נולד עם נטיית כף הרגל, לרוב זו בעיה שנוצרה בלידה ומסתדרת מעצמה עם הזמן. הם היו אצל אורטופד בגיל 6 שבועות וזה מה שהוא אמר, כנ"ל כיום בגיל 7 חודשים. הנטייה נעלמת מעצמה אבל יכולה להתבטא כשהילד מתחיל ללכת - בהליכה קצת "מוזרה" אבל לא בעייתית מבחינה התפתחותית. אם את במכבי וגרה במרכז אני אוכל להמליץ לך על האורטופד שלו שהוא מצויין. וכמובן - בהצלחה!

בהצלחה

למיטב ידיעתי מדובר בהתקבעות של הרגל בשל מנח עוברי. עובר בד"כ ללא התערבות. בהצלחה!!!

dafgol

New member
מחזיקים אצבעות ומחכים לעידכון

האצבעות שלי ושל בר ושל כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. מחכים לעדכונים.......

galala

New member
גם אותנו הפנה הרופא

שבוע הסתובבנו עם המחשבה שהילד היפוטוני, כמובן שהאורתופד שלל, לא להתרגש מכל מה שרופאי הילדים אומרים הם רוצים ללכת על הצד הבטוח וטוב שכך. בהצלחה

עדי 4

New member
בהצלחה ותעדכני

אגב,לאיזה אורטופד הלכת? אנחנו הלכנו לד"ר קרת שמקבל ברחוב מאפו,הוא אורטופד מומחה לילדים.

cookie1

New member
בהצלחה ואל תדאגי

זה בגלל התנוחה ברחם. גם יובל היה ככה לרוב זה מסתדר לבד או בעזרת קצת פיזיוטרפיה

dafdaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחזיקה אצבעות../images/Emo70.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מעדכנת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הכל בסדר
הרופא לא התרגש בכלל ואמר לנו שזה באמת מהתנוחה ברחם כמו שכתבה איילת.
הוא נתן לנו תרגיל פיזיוטרפיה לעשות ולחזור למעקב עוד חושיים. אז זהו, עכשיו אני רגועה ,ואפשר לחזור לשיגרה.

tonti

New member
איך משמח!../images/Emo13.gif

עוד לא הספקתי לומר לך שגם אנחנו מחזיקים לכם. סתם לחץ דבילי. גם מתן היה בתנוחה מסויימת ברחם והיה צריך תרגילים שעשינו לבד.

למעלה