תחזיקו לנו אצבעות

yedidit

New member
תחזיקו לנו אצבעות

שלום פורום יקר. לאחר חודשיים קשים עם הרבה תסכול וחוסר אונים הגענו להחלטה קשה שאין ברירה וחייבים לעשות את הצעד. מחר בבוקר אנחנו מכניסים את אמא לבית הסיעודי. עוזרת לי המחשבה שזה לטובתה ושהטיפול שם יהיה יותר מקצועי מכל מה שאנחנו יכולים לצערנו לתת לה בבית. כמו שנאמר כאן לא אחת, הבחירה בין שתי האופציות היא דילמה קשה. אנחנו מאוד חוששים מההשפעה של המעבר הזה על מצבה הנפשי של אמא, אבל אני אומרת לעצמי שבכל זאת יש סיכוי, תקווה זעירה, שהניסיון וההשגחה המקצועית יוכלו להיטיב במקצת את מצבה הגופני של אמא. זוהי נחמה פורתא אבל אין לי אחרת... תחזקו אותנו מרחוק. מחר בערב אני מקווה לחזור אליכם עם דיווח אופטימי. לילה טוב לכולנו ושהבוקר יהיה באמת טוב.

ענתי44

New member
מחזיקה אצבעות לאמא ולכם

אני בטוחה שאתם עושים את הצעד הנכון בשביל אמא. לבטח יהיה לה קשה, אבל, מכל מה שקראתי בפורום אחרי תקופת הסתגלות של יקירנו הוא נהנה מביטחון וכל צרכיו מסופקים. אשתקד אמא היתה במצב גרוע ובית החולים לחצו עליי מאוד לעשות לה פג. אנחנו התלבטנו ולבסוף נפל הפור והחלטתי לקחת על עצמי לטפל באמא בבית, החלטה שהיום התבררה כנכונה, אבל בזמנו סבלתי דיי הרבה וחששתי שהרופאים צודקים כשאומרים לי שאני גוזרת על אמא מיתה בייסורים. מה שאני מנסה לומר לך יקירה, שאחרי שהתחבטת ואת ומשפחתך התייסרתם, ובחרתם את הדבר הכי נכון לאמא, אז תרגישי שלמה עם ההחלטה. כי בטוח שהחלטתם את הכי טוב לאמא. אין לי ספק. אל תייסרי את עצמך. אני בטוחה שעוד תשמחי כשתראי אותה מתאוששת. בהצלחה.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif מחזיקה לכם אצבעות

אני בטוחה שלאחר תקופת הסתגלות כולכם תהיו מרוצים, גם אמא, ותראו שזה הפתרון הכי פחות גרוע בשבילה ובשבילכם. כידוע, אין פתרון טוב, אבל מגיע הרגע שכבר אי אפשר להחזיק את החולה בבית ואז אין מנוס ממוסד סיעודי. צריך רק לקוות ולהתפלל שמצאתם מקום טוב ושיהיה לה שם נעים. אתם כמובן תשמור על קשר הדוק ותבואו לבקר אותה בכל הזדמנות וכך יהיה לכולכם קל יותר ותיווכחו שגם היא תהיה מרוצה... הלוואי. מחזיקה לכם אצבעות חזק...

../images/Emo24.gifאני מחזיקה לך את 2 הידיים

ומחבקת אותך על החלטתך, כדי שהביקורים יהיו תכופים ולשים לב מאוד גדול לדרוש ולחקור מה קורה שם ,כבדהו וחשדהו.בהצלחה ובשורות טובות

למעלה