תחזירו את ג`ובאני רוסו!

תחזירו את ג`ובאני רוסו!

הרבה בטח יגידו שאני משוגע או משהו כזה, אבל צריך להסתכל על זה כך:מכבי חיפה כבר זכתה באליפות, ההרכב שלה הוא הרכב מנצח שלא מחליפים ורוסו לא כלול בו, להפועל בש אין מנהיג באמצע, מצד שני באר שבע היא אולי הקבוצה שנמצאת ביחסים הכי טובים עם מכבי חיפה, שיחרורו של רוסו לא יפריע לה העונה לזכות באליפות, וגם צריך לזכור שבאר שבע היא הקבוצה שגילתה את רוסו לכדורגל הישראלי ואני בטוח שהוא ירצה לעזור לה להישאר בליגה. כל אלה הם מתכון מצויין להחזרת ג`ובאני הבייתה!!

מוצארט

New member
איך אומרים אצלינו?

לו יהי... אנחנו לא רוצים רכש כזה או אחר, אנחנו רוצים שחקנים שישארו איתנו יותר משנה-שנתיים. כאלה שיחיו את הסמל של המועדון, ויחיו את העיר.

zuli4

New member
אין כסף..

תמיד אומרים אין כסף, בגלל זה מביאים את כל הזבל הזה שיש בקבוצה..

אתה לא משוגע בכלל..

אבל במצב שאתה נמצא,ורוסו בכלל על הכוונת של אחת התל אביביות,לא נראה לי שיש לנו די כסף לשלם לו,ולא נראה לי שיש לו מספיק מוטיבציה לרדת לתחתית. ניחא....אם היה השחקן בשלבי פרישה,אני הייתי תומך בהצעתך,אבל הוא והמילה פרישה לא הולכים עדיין יד ביד. ועוד משהו........... שאתה חייב להבין..ולקרוא עד הסוף!! למרות שחיפה תיקח אליפות,ולא משנה איזו קבוצה תיקח..אין שום סיבה שישחררו את רוסו מהסיבה הזאת. למרות שהליגה לא מספקת את הסחורה מבחינת קצב וכו',זו עדיין ליגה עם קבוצות מקצועניות והליך כזה הוא ברמה של ליגה וולשית. אנחנו רוצים להתקדם ולא ללכת אחורה.........חומר למחשבה..

למעלה