תחזירו את התמונות הנבחרות!!

Shiverit

New member
תחזירו את התמונות הנבחרות!!

לאן הן נעלמו? כל יום הייתי נכנסת לעמוד הראשי ונהנית מהתמונות, ופתאום אין! עם כל הכבוד לשינויים שלכם, ביטול התמונות הנבחרות היה מעשה טיפשי מאוד! זו הייתה הסיבה הראשית שהעדפתי את תפוז על שאר אתרי הבלוגים, ההתייחסות לאומנות ולתמונות. וואללה, ביאסתם לי את התחת.

Shiverit

New member
זה לא קשור

אנשים נהנים להסתכל עליהן גם מהעמוד הראשי, לא חייבים להתעניין יותר מדי. זה עושה נחמד בעיניים. חוץ מזה אני יכולה להבטיח לך שהצלמים שבינינו (שגם ככה אין יותר מדי), כן הקליקו.

Shiverit

New member
בואי נתערב.

זה מה שאת רוצה? כמו בכתה ג'? אז בבקשה. יש לך פה מספיק מגיבים שאומרים שזה חסר להם.

דנטל

New member
אם את לוקחת את זה לגנון, קחי לבד

אני עניתי דווקא ברצינות, אבל מכיוון שלא יכולתי לספר לך את כל מה שאני יודעת (כל עוד טל לא כתבה בעצמה שהיו הקלקות בודדות בלבד על כל תמונה), זה מעיד בפירוש שרוב הצלמים ביניכם ממש לא הקליקו. באופן כללי, היה רצוי שתדברי בשם עצמך כל עוד לא מינו אותך לדוברת
. באף מקום לא כתבתי שאני נגד זה (בטח לא כשגם תמונה שלי התנוססה שם... והביאה לי 4 הקלקות שלמות), אפילו הקלקתי שם בעצמי כמה פעמים.

Tali1912

New member
נכון

לתמונות נבחרות היה גם לדעתי מקום מכובד בדף הבלוגיה.

Simply Girl 16

New member
../images/Emo45.gif,זה ואומרים שירה.

מהבחינה הזו הם די חסרים לטעמי בעמוד החדש של הבלוגיה,אבל לא משהו שאי אפשר לחיות בלעדיו. נתרגל. :)

ר ו ת ו ש

New member
../images/Emo45.gif

גם אם לא הקלקלתי, כמו ששיברית אמרה- הסתכלתי על התמונות בעמוד ונהנתי מהן. גם לגביי אומרים שירה- זה ממש חסר. אני מאוד מבקשת- תחזירו את שניהם!!

טל לוין

New member
תמונות נבחרות ואומרים שירה

בעמוד הבית הראשי יהיה מקום של כבוד הן לאומנות והן לשירה. שתי הקוביות הללו קיבלו מס' הקלקות בודד בלבד בעמוד הבלוגיה מידי יום - דבר שבא ללמד בעיקר על חוסר התעניינות של הגולשים בהן. מעבירה את הבקשות הלאה - נדבר ונשקול זאת שוב בכל מקרה. טל

Shiverit

New member
תודה רבה לך טל

על ההתעניינות והדאגה. וכמו שאמרתי, לא תמיד מקליקים אבל אני מבטיחה לך שהמוני בלוגרים נהנו מהתמונות בעמוד הראשי.

אה דרך אגב בתגיות כל תמונה ראשית מופיעה.

שיברית גם אני אהבתי את התמונות הנבחרות, כשאת שמה תמונה ראשית בעדכון הבלוגיה, וכן כל בלוגר שעושה את זה אז רואים את זה בתגית שקשורה לרשומה המעודכנת. אני ממליץ בחום על הבלוג שלה, יש לה תמונות יפות.

למעלה