תחזית המדליות של China Daily, רק ארד אחד...

BentzWatchJudo

New member
אני רוצה להמר מה לא יקרה באולימפיאדה הזאת

מאזן המדליות של ישראל יהיה שונה מאשר מדלית ארד אחת של קרוזיץ.
ייתכן שלא נזכה במדליות, ייתכן שנופתע ויהיו יותר מדליות מהצפוי, ייתכן שנזכה בארד יחיד אבל זאת לא תהיה קורזיץ, יתכן שקורזיץ תזכה בארד אבל נזכה בעוד מדליה ואפשר להמשיך אבל הבנתם את הרעיון, לא משנה כמה הגוף מכובד ההימור שלו הוא רק הימור ולא שווה יותר מכל הימור אחר.

דרך אגב אשמח לדוגמאות לתחזיות מופרכות שניתנו בארץ (אם אפשר בצירוף קישורים).

saarhaas

New member
ברור שזה רק הימור

אבל אני לא מכיר הרבה גופים רציניים כמו AP (ברור שהסינים העתיקו מהם), וגם לא הרבה שיכולים בכלל לנסות להמר על כל הענפים האולימפיים

סחתיין שמצאת טעות (אם בגלל שהם פרסמו את זה לפני ההחלטה, או בגלל שהמידע לא היה בידיהם), הגיוני שהם קצת מוטים לטובת האמריקנים, אבל זה עדיין לא אומר שהתחזית שלהם לא ראויה לדיון

אגב, ההימור שלי הוא שתי מדליות ארד - של שטילוב וקורזיץ
ועוד הימורים: אליס חמישית, השייטים ב-470 בין 6 ל-8. האכזבות יגיעו מהאמנותיות, ובתקשורת יגידו שהאתלטים עשו בושות

זה ההימור שלי מלפני שנתיים, אגב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925240,00.html

BentzWatchJudo

New member
מה שמצחיק/עצוב פה...

שלא היה צריך להתאמץ כדי למצוא שגיאות. הסתכלתי רק על המשקלים של אליס וזאבי בג'ודו ולא על שום דבר אחר ובשניהם היו שגיאות אז אני מניח שלא חסרות שגיאות גם בשאר התחזית ושלא נעשתה פה עבודה רצינית.

נחמד לקרוא מה שכתבת לפני שנתיים. אני שם לב שגם לפני שנתיים וגם היום נמנעת מתחזית לגבי אריק זאבי.

BentzWatchJudo

New member
דוגמא כמה התחזית שלהם לא רצינית

בג'ודו 63 ק"ג נשים:
Bronze: Lili Xu, China, Anicka van Emden, Netherlands

כאשר ככל הידוע לי ההולנדים שלחו לתחרות הולנדית אחרת (כלומר אניקה ואן אמדן בכלל לא מתחרה בלונדון)

PRINCER

New member
זו אותה התחזית

ואני בטוח שהיא לא אובייקטיבית. לדוגמא במקצוע של שטילוב, הקרקע, מדליסט הארד החזוי הוא ג'ייק דלתון מארה"ב. מדובר בספורטאי שלמיטב זכרוני לא היה אפילו בגמר אליפות עולם בקרקע במחזור האולימפי הנוכחי.

בנוסף יש שם טעויות וכפי שבנץ ציין, מופיעים ספורטאים שלא יהיו בלונדון בכלל.

ההימור שלי ללונדון: שלוש מדליות. פעמיים ארד ואחת מכסף או זהב.

BentzWatchJudo

New member
שמות אם אפשר

אפשר גם קבוצה של שמות שמהם לדעתך יבואו המדליות של ישראל.

PRINCER

New member
השמות לא יחדשו...

אני מאמין שהזהב\כסף יבואו מקורזיץ.

שטילוב - ארד.

הארד השלישי ילך לאליס\אריק\ריכטר\קליגר וסלע.

בנוסף אני אחזור ואהמר על הצלחה יחסית של צעירי הג'ודו (מקום 7 ומעלה).

snier1991

New member
ראית את דלטון במבחנים האמריקאים?

תצוגה דומה ויש לו בוודאות מדליה ולדעתי מכסף

PRINCER

New member
לא ראיתי.

והאמת שעכשיו הצצתי בתוצאות וראיתי מקבץ מרשים מאוד. מצד שני גם התוצאות של האחרים היו גבוהות מאוד.

אני עדיין חושב שיהיה לו קשה להכנס לטופ 3, אבל הגמר כנראה יהיה מאוד צפוף (אוצ'ימורה, זו, הייפוליטו, קוקזי (אם ככה קוראים לו...), פרביס, דלתון, לג'נדר, סופבלדיה ושטילוב. תשעה שהשיגו בעבר לא פעם תוצאות ששוות מדליה אולימפית).

BentzWatchJudo

New member
דוגמא כמה התחזית שלהם לא רצינית

בג'ודו 63 ק"ג נשים:
Bronze: Lili Xu, China, Anicka van Emden, Netherlands

כאשר ככל הידוע לי ההולנדים שלחו לתחרות הולנדית אחרת (כלומר אניקה ואן אמדן בכלל לא מתחרה בלונדון).

בכלל בג'ודו ממבט חטוף נראה ששני התחזיות זהות, מעניין מה המקור ומה העתקה זולה.

BentzWatchJudo

New member
ועוד דוגמא לחוסר הרצינות של התחזיות

שתי התחזיות מהמרות על היפני וההולנדי כזוכים בזהב ובכסף במשקל של אריק זאבי אבל לא מתחשבות בפרט חשוב שהם ככל הנראה יהיו באותו חצי של ההגרלה, גרול מדורג 2 ויהיה ראש בית B ואנאי היפני מדורג 3 ויהיה ראש בית C ואם אנאי לא יופתע קודם לכן ואם גרול לא ייעצר ע"י אריק זאבי ברבע הגמר (
) הם יפגשו בחצי הגמר ולא בגמר.
בקיצור מאד לא מקצועי התחזית הזאת.

apy ape

New member
משעשע במיוחד

תחזית די מגוחכת... בענפים שאני עוקב אחריהם התחזיות נראות לא ריאליות בכלל. במיוחד אתלטיקה.

משעשע במיוחד התחזית לטניס זוגות נשים. הנחטובה וסבילקובה זהב? בדיחה גרועה

למעלה