תחזית מזג-אוויר מדכאת לסוף-שבוע

תחזית מזג-אוויר מדכאת לסוף-שבוע

שוב מערכת שמתחילה בשישי בערב ומתחזקת בשבת... מה יהיה?

אטקאמה בצ'ילה: 0.5 מ"מ ב-400 שנה

אם אנני טועה נמדדו שם בשנות השבעים של המאה הקודמת 2 מקרים של חצי מ"מ גשם. אני פועל לייבא את מדבר אטקאמה לישראל!

לשם שינוי הימרתי נכון על

הסופ"ש הקרוב
. כל שבוע אני מתלבט אם לקבוע משמרת ביום שבת בבוקר (או ביום שישי בלילה), דבר שימנע ממני רכיבה. בדר"כ אני אוכל אותה, גם לא קובע משמרת (מפסיד שעות שבת) וגם מפסיד את הרכיבה בגלל גשם. אבל הפעם הימרתי נכון, אני עובד שבת ואמור לרדת גשם
. עוד שבת על הטריינר...

elad fa

New member
כן, רק על תשכח לא להביא את הטמפ'

משם, שיכולה להגיע גם ל -20

paris2

New member
שמישהו יעשה משהו ../images/Emo186.gif

נמאס כבר לצאת לרוץ ולחזור רטובה בגלל הגשם
...נמאס כבר לשבת בשבת בבית על הטריינר מול הטלוויזיה
....וכ"כ קררררררררררררררררררר
........

Yarnin

New member
ורק לנו בדרום אין

אין הרבה גשם - אין הרבה טיינר - אין הרבה מכוניות. בעיקר אין... וזה כל-כך טוב. :)-

Yarnin

New member
ורק לנו בדרום אין

אין הרבה גשם - אין הרבה טיינר - אין הרבה מכוניות. בעיקר אין... וזה כל-כך טוב. :)-

ido mazor

New member
יאללה תבואו לתחרות באילת

באילת בסוף השבוע יש תחרות, אמנם של שטיחונים אבל מקורות יודעי דבר טוענים שהרמה הטכנית לא תהיה קשה. יום שישי ב-3 UPHILL - עמנואל תלווה אופני שטח מחבר ותבוא לנצח. יום שבת בבקר מסלול של 30 ק"מ שעושים פעם אחת (מיני מרתון) או פעמיים (מרתון). יכול להיות שדרך צימוק עדיין ניתן להשיג חדרים בזול במלונות באילת. הרשמה עד היום ב-8 בערב. כל הפרטים פה. בואו בהמוניכם.

Infin1ty

New member
אני יודע מה יהיה..

במקום לבכות, צאו ותרכבו בגשם, זה סה"כ מים, ומים זה כיף
תחשבו על זה ככה, לא צריך לנקות את האופניים
לרכב בגשם זה כיףףףףףףף

Infin1ty

New member
מה אתה בוכה?

העיקר אופניים יפות יש לך, מה את סיסי? אני רכבתי בפלמחים עם 8 מעלות ועוד בבגדים קצרים וזה לא הזיז לי, אחרי 15 דקות של סיבובי רגליים אתה בכלל לא מרגיש את הקור, אתה רק מרוכז ברכיבה.

yaia

New member
עמנואל בוא לכפ"ס

אם ביום שישי יש גשם אני משחק פוטבול אם אין אז אופניים

RAVIVT2300

New member
ממה שדובר היום שיא המערכת....

הקרובה בשבת בבוקר. יתחיל בשישי בערב ומסתיים בשבת בצהריים. כאילו משהו משמיים לא מעוניין שאני אצא לרכב. עוד סופה מקוללת קירבה ובאה, עוד שבת של חמין, טריינר ורחמים עצמיים. נמאס ממש בא לי להקיא.

cobra_1

New member
../images/Emo183.gif WANTED

אנחנו רוכבים גם ברטוב ומחפשים לשבת הקרובה מתנדב/ת לנהוג ברכב שלנו-לווי צמוד אם יש מצב פנו דרך המסרים

למעלה