תחזית מזג האוויר בישראל בשבוע הקרוב

בועז ד

New member
תחזית מזג האוויר בישראל בשבוע הקרוב

לחברי הפורום שלום: לפניכם תחזית מזג האוויר בישראל בשבוע הקרוב הערה: להזכירכם מידי יום-בסקירה סינופטית אני מעדכן את מצב הים-טמפ+גובה גלים לגבי מחר: טמפ הים התיכון 24 מעלות,גובה הגלים 80-130 ס"מ בועז

בת ים

New member
תודה ושאלה../images/Emo35.gif

כתבת: להזכירכם מידי יום-בסקירה סינופטית אני מעדכן את מצב הים-טמפ+גובה גלים בועז, אתה יכול בבקשה להכניס קישור? תודה

בועז ד

New member
תשובה..

לבתיה שלום: הקישור לסקירה הסינופטית.. כנסי לאתר הבית שלי-עמודת הלינקים מצד שמאל-לינק מספר 4 מלמעלה
בועז

בת ים

New member
תודה מצאתי../images/Emo26.gif

תודה בועז, אגב יש סיכוי להכניס שם גם את עצמת הרוח בקשרים? זוכר, שהסברת לי איך קוראים מפה סינופטית, לבירור מצב הרוח? אני מנסה כמעט כל יום, לא תמיד מתאים למידע של השמ"ט, למה זה קורה? בכל אופן, אשמח אם תעזור לנו בנושא הרוח.

בועז ד

New member
תשובה...

לבת הים שלום: לגבי הרוח במקרים רבים הרוחות משתנות מאזור לאזור,באילת לדוגמא בדר"כ יש רוחות צפוניות,צפון מזרחיות,באזור חוף הים התיכון בדרך כלל רוחות צפון מערביות ** גם כאן בשעות הלילה הרוחות משנות את כיוונם למזרחיות.. באזור ההרים ופנים הארץ יש הבדל בין הבוקר-רוח חלשה בדר"כ לאחר הצהריים-רוח מתונה -ערה כך שלתת חיזוי למצב הרוח די מסובך וצריך להיות ספציפי לאזורים השונים לכן אני נמנע מלתת מידע זה. אשתדל לפחות בסוף השבוע לציין את מצב הרוח-לפחות לאזור החוף בועז

בת ים

New member
תודה-לפחות עכשיו../images/Emo26.gif

אני מבינה.........אני לא כך כך גרועה בהבנת המפה-זה פשוט יותר מסובך ממה שחשבתי.

למעלה