תחזית מזג האוויר בישראל לשבוע הקרוב

בועז ד

New member
תחזית מזג האוויר בישראל לשבוע הקרוב

לחברים שלום: היום ירדו גשמים מקומיים שיחלשו בהדרגה במהלך היום ויתמעטו גובה הגלים 70-140 ס"מ טמפ הים 22.0 מעלות.חשש לשיטפונות בנחלי מדבר יהודה ובנגב ,בשבת יוסיפו לרדת גשמים מקומיים בבוקר שיפסקו בהדרגה בימים א-ג מעונן חלקית והתחממות הדרגתית בחרמון ירד אתמול השלג הראשון והצטבר ברכבל העליון מספר ס"מ
תחזית מלאה ניתן לקבל באתר מזג האוויר בישראל בועז

i love usa

New member
מה??????

מה השלג בפעם הראשונה השנה בחרמון שאלתי בפורום בנענע אם יש שלג בחרמון והראו לי תמונות משם ניראה לי שזה נווה אטיב ובתמונה יש מלא שלג ששאלתי את השאלה איזה אחד ענה לי: תמונה של החרמון לפנות ערב...(זה היה בתאריך 29.11.03 אז הוא שם את התמונה הזאת)

afon

New member
אם אתה מדבר ברצינות אז

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ראיתי את ההודעה הזאת בנענע ומצטער להגיד לך אבל צחקו עליך!!! הם חשבו שהבנת... אתר החרמון נמצא משהו כמו 400 מטר מעל נווה אטיב ומשהו כמו 10 דקות נסיעה אתה באמת חושב שיש הרים כאלו בארץ??? ועוד בחודש נובמבר???

i love usa

New member
אני בת וכן כבר הבנתי שעבדו עלי

אנשים משועממים תגידו מתי אתם חושבים שכבר יהיה מספיק שלג לפתוח את החרמון???

afon

New member
מצטער רק עכשיו הבנתי שאת בת

הם לא נראים לי אנשים משועממים אלה הם חשבו שאת תביני לבד שזה לא החרמון כי כל גולש בישראל יודע שנווה אטיב לא כל כך קרובה לאתר עצמו והאתר שנראה שם באמת מאוד אירופאי (בניגוד לחרמון). שלג לפתיחת החרמון לסקי לא יהיה בשבוע שבועיים הקרובים. יכול להיות שהאתר יפתח רק בסוף ינואר תחילת פברואר. יש שנים שהוא בכלל לא נפתח לסקי ככה שממש אי אפשר לדעת הוא יכול להיפתח עוד פחות מחודש אחרי איזה סופת שלג נחמדה והוא יכול בכלל לא להיפתח עקב חורף שחון.

למעלה