תחזית שורית לגבי הדולר-שקל

FXCM ישראל

New member
תחזית שורית לגבי הדולר-שקל

אני אופטימי על הדולר אצלנו, ולא רק בגלל המבנה הטכני שלו. הרחבתי על כך במסגרות שונות, אבל אזכיר רק את העובדה הפשוטה, שכאשר היורו בעולם נמצא מעל 1.34, היינו מצפים לראות את הדולר שלנו מתחת ל-3.70, וזה כמובן לא המצב. אחרי הקפיצה האדירה של יום שני, אין מנוס מדשדוש מרגיע, ומעכל תנועה, וזה מה שהמטבע עושה כרגע באזור 3.78. מתחתיו יש פער מחירים מאיים, המגיע עד 3.766, ועל פי כללי ההתנהגות של הנכסים הפיננסיים פערים כאלה בדרך כלל נסגרים. אבל וזה אבל חשוב, כל עוד 3.74 תחזיק מעמד, תמשיך להתקיים מגמה עולה רשמית, ואופטימיות כללית בדולר המקומי. רוצים לסחור בדולר-שקל 24 שעות ביממה, ובעמלות אפסיות? חדש! ענקית המסחר הבינלאומית FXCM מוסיפה את הדולר-שקל לרשימת הנכסים הזמינים לקהל המשקיעים והסוחרים בישראל. לחצו כאן לפרטים נוספים. http://kahunaproject.com/fxcm/2012-jan/minisite/?ref=Social-Media&banner=Post

UKjewishboy

New member
דווקא בפעם הראשונה אני מתחיל להיות פסימי על $

עם כל המיסים האלו שישראל גובה, והיא גובה כל כך הרבה מיסים - אני לא רואה את המדינה נכנסת לגירעון תקציבי. הבעיה היא שגם מחיר הנפט עולה וזה יגרום אינפלציה ו"סכנה" למחזיקי הדולר של העלאת ריבית של בנק ישראל, גם הדירות כבר עם קפיץ מתוח לאחר ירידות. הדולר ימשיך ויעלה מעל 3.85 ₪ אם היורו יפול מולו, ואנחנו כולנו משום מה "רוצים" שהיורו כבר יתרסק, שיוון תפשוט את הרגל, ושיהיה כאוס בעולם שלאחריו תהיה צמיחה, העלאות ריבית על המטבעות ה MAJORS אבל כרגע השוק רוצה יורו חזק ופאונד חזק. לכולנו עושה טוב על הלב לראות יורו מרוסק ואת אירופה בוכה, אבל זה לא קורה, כי אירופה עושה פירמידת פונזי וכרגע אנחנו רק באמצע, דהיינו היורו עוד לא סיים את שלב ההתחזקות שלו מול הדולר ואני מניח שפאונד באיזור $1.60 עם דולר באיזור 3.77 ₪ יותר ריאלי לתקופה הקרובה. בטווח הארוך - אין ספק שהפונזי הזה ייגמר ויסתיים, אבל דווקא עכשיו כשכולם מוציאים כספים מהבורסה ובוכים על המעו"ף, דווקא עכשיו הייתי עושה קצת מימושים על הדולר לפני שהייתי קונה אותו שוב, אבל זה רק אני, אני מנסה לחשוב איך השוק עובד ולא מה יהיה בטווח הארוך.

rafipips

New member

למעלה