תחזית שנתית לכל המזלות - 2015

Y. Welis

New member
חייב לומר שמעבר צדק באריה הנוכחי - לא דומה לאף אחד מהקודמים

78'-79'; 90-91'; 2002-3; כולן היו שנים של התקדמות והרבה הנאה (למרות הלחצים של האינתיפאדה השניה באחרון).
&nbsp
אמנם הוא בנסיגה כרגע עד 9 לאפריל, אבל הנאה לא היתה... משהו קיפד אותו חזק.
&nbsp
מעבר סאטורן בקשת היה לפני שנים, וציין אצלי 'שבירת מערכות' - נטישת המסגרת הלימודית לטובת לימוד עצמי. יש תוכניות ללימודים בחו"ל לשנה הזו או הבאה - מקוה שזה ישתלב...

אצלי דווקא צדק באריה עושה נפלאות

אבל עדיין מוקדם מלפרט - לא אפתח פה לשטן.. מעדיף ליהנות ולשמור זאת לעצמי כרגע..
דוד יופיטר - אחד מחביבי, נכון לרגע זה..

Y. Welis

New member
מאחר ואני לעיתים קרובות מוצא הקבלות בין התחושה האישית למצב

הכללי בארץ (התנהגות אנשים ברחוב; אוירה תקשורתית; רמות פשיעה; מתחים ביטחוניים), נראה לי שזה לא רק אצלי, אלא בכלל.
&nbsp
מקוה שעד הקיץ זה ישתנה. גם המעבר של צדק לבתולה היה לרוב חיובי - לא פחות לעיתים מאריה.
&nbsp
&nbsp

מתלמד8

New member
Y.WELIS -הסיבה פשוטה,שבתאי היה בעקרב-בריבוע

לצדק ולדעתי הוא "ביטל " את המתנות שמביא צדק לאריה,אני אישית כבן מזל אריה לא הרגשתי טוב כמו ב-12,24,36 השנים האחרונות כשצדק ביקר באריה ושבתאי לא היה בצמידות, בריבוע,או מולות לאריה.
מקווה שהחודשים הקרובים ששבתאי יהיה בקשת(לפני שהוא יחזור לאריה)"המיטיב הגדול" יטיב עם בני מזל אריה כמו שהטיב איתי לפני 12- ו-24 שנים,

לפני-24 שנים,צדק באריה הצטרף לכוכבים אחרים והגביר את החגיגה הגדולה שחוויתי(קיבלתי קידום גדול בעבודה ,בניתי בית פרטי ב-6 חודשים,סיפור שלוקח 12-16 חודשים בדרך כלל,קיבלתי משכנתא נוחה ולא הצטרכתי למכור את ביתי הקודם,הכסף זרם,בעלי המקצוע זרמו אחד אחרי השני-בקיצור חגיגה.

לפני כ-13 שנים נכנסתי לעסק,אחרי 10 חודשים "השארתי בו את התחתונים",כשהמזומנים הלכו ונגמרו ,נתתי צ'קים גדולים קדימה לכיסוי החובות ולא היה ברור אם יהיה להם כיסוי,בנתיים צדק נכנס לאריה ופתאום מצאתי עבודה עם שכר גבוה שעזר לי לכסות את החובות.

אבל הפעם,מיולי -2014 ,כשצדק נכנס לאריה ושבתאי היה בעקרב "הקוצר הנורא"(שבתאי) בלם את יופיטר ושום דבר "לא זז".

Y. Welis

New member
המעבר הנוכחי פשוט BAD... סאטורן בקשת כבר קטן עלי

מעריך שעם החזרה לריצה קדימה באפריל זה ישתפר, אבל העיקר באוג' עם המעבר לבתולה.
&nbsp
גם אלה היו זמנים סבירים - 79', 91'; 03'. מאוד מעשיים - ביצוע החלטות אחרי שההסכמים נחתמו.

מתלמד8

New member
לא-לא-לא רוצה שוב סאטורן בקשת
מספיק היה

לי בסיבוב הקודם ,כשסאטורן נכנס לקשת "וגיהץ" לי הלוך ושוב את הירח הלידתי ב-18 מעלות בקשת בבית 2 ,היתה אז שנה מייאשת,נפילה ממעמד,חוסר הערכה מצד ממונים,מה שמנסה לא מצליח, תחושה של טיפוס על קירות חלקים,,,בקיצור-שנה מחורבנת,אפשר ששבתאי פשוט ידלג מעל מזל קשת???,,,,

Y. Welis

New member
אצלי זו היתה תקופה של שינוי, אבל בסוף לטובה

נטשתי את התיכון (2 למעשה) לטובת לימוד עצמי. הפעם הראשונה שלמדתי בכיף והישגתי דברים.
&nbsp
השאלה מבחינתי היא אם אכנס עכשיו למסגרת לימודית, האם אחזיק בה או שאנטוש גם אותה? או שאולי זה יציין סוף תקופה לימודית, כמו אז, ותחילתה של חדשה.
&nbsp
אצלי אגב הוא 'יגהץ' 4 כוכבים בבתים 6 ו-7... מעריך שזה הזמן להתחלה מחדש. עד 17' - השינוי כבר יושלם.

קשה לדעת מה שבתאי טומן בחובו עד שזה קורה

אבל מסגרות פעולה הן בהחלט אישו משמעותי. אצלי עוד שנה הוא ישלח זוית 90 לירח הרומנטי שלי במזל דגים, ומן הסתם יכסח אותו קצת, אלא שאצלי סטורן הוא שליט בית 10 ויתכן ודווקא מעז יצא מתוק, והתוצאות של האינספירציות הירחיות גם יראו בעולם... אמן ואמן.

Y. Welis

New member
יש בי חשש שמה שהיה נכון משך 30 שנה, כבר לא עובד

אני מוצא תבניות חוזרות (חיוביות ברובן, או לפחות מאוזנות) עד 2003, אבל אחריה - נאדה; רק מגמה שלילית שלעיתים נחלשת (2010), ולעיתים מתחזקת (06', 09'; השנה), אבל תמיד מכבידה.
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
אבל המחזור שלו המשיך - ב-03' נכנס לדגים, וב-11' לטלה

יש משהו אחר... אולי גרם-שמיים נוסף.

יש תחושה שתקופת ה'רנסאנס' שהיתה בעולם מ-67' עד תחילת התשעים, מסתיימת. ככל שהאיכות הטכנית תעלה, כך איכות התוכן שיועבר דרכה, תרד.

למעלה