תחזרו בתשובה

תחזרו בתשובה

אוטיסטים אלו מלאכים שירדו לתיקון תחזרו בתשובה !!!! ותבוא הגאולה

נא להקפיד על התייחסות עניינית לנושא

שלום לך "שמע קולי", אנו המשפחות המטפלות בילדים מהספקטרום האוטיסטי, שמחים לקבל אלינו לפורום את כל העוסקים במלאכה החשובה הזו, של טיפול ריפוי ושיקום הילדים. האפשרות שלי כמנהלת הפורום הוא למחוק את ההודעה או להגביל את המשתמש-גולש בכניסתו אלינו ולא לאפשר לו לכתוב.(התוכנה של תפוז מזהה לפי הצורך). היות וראיתי הודעה קודמת שלך שמופיעה בכרטיס כאילו היתה רשומה כאן, הבנתי שגם אתם קשורים ומטפלים בילד אוטיסט. לכן אני מזמינה אותך להצטרף לנושאים הרלוונטיים לאנשי הפורום ולוותר על כל אימרות השפר הבלתי רלוונטיות -כמו הקשר שבין האוטיזם לבין חזרה בתשובה. תודה על שיתוף הפעולה, תלמה.

שושרוז

New member
האדיוט שמבקש חזרה בתשובה

כהורים חרדים לילד אוטיסט המתמודדים יום יום בקשיים אדירים אנו בזים לאדם השפל שנכנס לפורום בשבת ומבקש מההורים ומאיתנו לחזור בתשובה. הילדים האלה אינם מלאכים הם ילדינו האהובים. ישנם מחזירי בתשובה חולניים שהפכו את ילדינו למגידי עתידות דבר שקר שאין לו בסיס במציאות, הנושא נחקר. קל מאוד להטיף כשהכל טוב לך אני בטוח שאתה לא הורה לילד אוטיסט. אנו מקרבים אנשים לאור היהדות אך ורק בדרכי נועם כמו שנאמר על התורה "דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום".

סליחה

שלום לכם! ראשית אני מתנצל בפניכם הכוונה שלי לא הייתה לפגוע באיש. בני המקסים אובחן כאוטיסט כך שאני יודעת ומרגישה את כאבכם כאבי ,פשוט במיקרים כאלה יש אכן אנשים שמנצלים את חולשתנו ומנסים לקרבנו אל הדעת ואף תוך שימוש וניצול ילדינו אולם כרגע אני בהתקרבות לדת בקצב שלי ובהדיפת מגידי העתידות. קבלו שוב את התנצלותי הכנה והרבה הצלחה עם ילדכם

נונינה1

New member
אני מאוד מקווה בשבילך ובשביל בנך

שההתקרבות לדת עוזרת לך לשאת את הקושי הגדול בגידול ילד עם בעיה. יחד עם זאת אני גם מקווה שפרט לכך שאת מוצאת נחמה ושמה את מבטחך באל את גם דואגת לכל הטיפולים הארציים שיכולים לקדם את בנך באופן משמעותי. כי רק תפילות זה לא מספיק. ומי שאומר לך (אם יש כזה) את תתפללי ואלוהים יסדר את הכל פשוט טועה ומטעה גם אם לא בכוונה.

שושרוז

New member
חזק ונתחזק

התרחק ממפחידים ומאיימים למיניהם ותפוס הכל בהדרגה באיזי. את מירב המאמצים תשקיע בבן ובהצלחה

למעלה