תחיוו את הפורום ! או משו אנה איפה את ?!
S sweet 666 New member 13/3/06 #4 אוף, יש לי הנגאובר.. אתמול היתה מסיבה וכרגיל שתיתי יותר מדי...ומשום מה עשינו תחרות ריצה בירידה הענקית שהיתה שם..קיצור, קילפתי לי את הכתף, את כף הרגל והיד ואת הברכיים כמובן... *שונאת פולידין!! בע!
אוף, יש לי הנגאובר.. אתמול היתה מסיבה וכרגיל שתיתי יותר מדי...ומשום מה עשינו תחרות ריצה בירידה הענקית שהיתה שם..קיצור, קילפתי לי את הכתף, את כף הרגל והיד ואת הברכיים כמובן... *שונאת פולידין!! בע!
B BiAAcH New member 13/3/06 #5 אולי די עם הסיפורים המשעממים שלך? זה מזה מעצבן! אני אחסום אותך יא כלבה מלוכלכת ולא אתן להכנס עוד אף פעם.. אני כל כך שונא שאת מתחילה עם הבולשיט שלך! אז שבי בשקט וסתמי את הפה!!
אולי די עם הסיפורים המשעממים שלך? זה מזה מעצבן! אני אחסום אותך יא כלבה מלוכלכת ולא אתן להכנס עוד אף פעם.. אני כל כך שונא שאת מתחילה עם הבולשיט שלך! אז שבי בשקט וסתמי את הפה!!
O omni96 New member 14/3/06 #13 קיבלת ביטחון מאז שקיבלת אממ... מחזור? סתם...את הניק של גיא קיבלת חח השלטות עויננננננת אההההההה
B BiAAcH New member 14/3/06 #16 ואתה מחוסר בטחון מאז שקיבלת..אממ.. בתחת? פרחה, לא כדאי לך מלחמה איתי...אתה יודע שאני קורעת לך את הצורה..
ואתה מחוסר בטחון מאז שקיבלת..אממ.. בתחת? פרחה, לא כדאי לך מלחמה איתי...אתה יודע שאני קורעת לך את הצורה..
A AdShEaTaKoRe New member 24/3/06 #26 איך פספסתי את זה?!?!?! התחת השעיר והשמן שלך יפתח ברגע שביאץ' יחזור הביתה מהבסיס
A AdShEaTaKoRe New member 7/4/06 #28 חחח וואי דובה איפה את חייה? ממתי טוחנים אותי בבסיס???!?!?! אני פאקינג יוצא חמשושים ועובד סה"כ5 שעות ביום
חחח וואי דובה איפה את חייה? ממתי טוחנים אותי בבסיס???!?!?! אני פאקינג יוצא חמשושים ועובד סה"כ5 שעות ביום