תחייכו! כמה בדיחות....

תחייכו! כמה בדיחות....../images/Emo6.gif

> ישבו צרפתי אנגלי וישראלי במסעדה וסיפרו איך הם אוהבים לעשות סקס > האנגלי : אני אוהב לשכב על אישתי ולהביט לה בעיניים כשהיא גומרת > הצרפתי : אני אוהב שאישתי מעלי ככה יכול לגעת בשדיה וגם להביט לה בעיניים כשגומרת. > הישראלי: אני אוהב לבוא אליה מאחור ככה יכול לראות חדשות וגם ספורט
> > חבורה של כמה גברים יושבים בבית קפה בקניון ומסתכלים על כוסיות. > - "הלוואי על אישתי כאלה רגליים" אמר אחד החברה אחרי שראה בחורה יפה. > - "הלוואי על אישתי כזה חזה" אמר אותו הבחורצ´יק אחרי שעברה לידו בחורה יפה נוספת. > - "הלוואי על אישתי ישבנים כאלה" אמר אותו בחור על עוד אחת מהבנות ראה. > כעבור זמן מה אישתו של אותו אחד הזדמנה לקניון וניגשה לבעלה. הבעל: > - "כפארה! אני כל הערב לא מפסיק לדבר עליך!"
> > בוס מתקשר למזכירה הבלונדינית שלו מחו"ל. המזכירה: "יש לי חדשות רעות וטובות. מה אתה רוצה לשמוע קודם?" הבוס: "קודם את הרעות". המזכירה: "מס הכנסה פשטו עלינו, לקוח גדול בטל את העסקה, אישתך מתגרשת ממך ודורשת חצי מהרכוש והבנקים עיקלו את הבית שלך". הבוס: "מה החדשות הטובות?" המזכירה: "הו יקירי! יהיה לנו תינוק!"
> > > האבא בתל אביב התקשר לבנו באילת ואמר לו : > "החלטתי לשים קץ ל 4-5 שנים של סבל עם אמך , החלטתי להתגרש ממנה ". > "מה ? " אמר הבן "אבא אתם שנים ביחד אתם אוהבים אחד את השני תחשוב טוב !" "חשבתי והחלטתי - ותודיע גם לאחותך !" והאב ניתק את הטלפון. הבן המסכן -נאלץ להתקשר לאחותו במטולה ואמר לה "אבא התקשר אליי עכשיו - הוא ממש השתגע אחרי 35 שנים משותפות עם אמא הוא החליט להתגרש ממנה" > "מהההההההה ?" נזעקה הבת "חייבים לעצור את מיד " , > ומיהרה להתקשר לתל אביב לאביה ואמרה לו : "אל תעשה כלום, אבל כלום חכה עם הכל עד מחר אני ופרנסיס נגיע אליכם מחר !" > וניתקה את הטלפון. > מהצד השני האב ניתק אף הוא את הטלפון בחיוך לאשתו ואמר, > "טוב הם באים מחר לפסח - מה נגיד להם בראש השנה ? ? ?"
> > גבר שנשוי לאשה מכוערת, חוזר הביתה ומוצא את חברו הטוב עם אשתו במיטה. > - יוסי, השתגעת? אני מוכרח.....ואתה?
> > פולני גוסס. לפתע הוא מריח ריח של שטרודל תפוחים. > "אשתי היקרה, בבקשה. רק ביס מהשטרודל הנפלא לפני שאני נופח את נשמתי" הוא מבקש מאשתו הפולניה. > עונה האישה: "השתגעת? זה לשבעה שלך......
> > בחור אחד יושב על הבר ומרביץ כל הערב טקילות.בשלב כלשהו הוא מבין שהוא כבר ממש שיכור וכדאי שהוא ינסה להגיע הביתה,הוא זורק את עצמו לריצפה ומתחיל לזחול החוצה. מונית נעצרת לידו אבל הוא פשוט לא מצליח להיכנס והנהג יוצא ומכניס אותו פנימה.הוא מגיע הביתה, יוצא מהמונית, זוחל לדלת הכניסה ומנסה להתרומם לידית,לא מצליח, אז הוא דופק חזק עד שאשתו מתעוררת ולוקחת אותו על הידיים למיטה. למחרת כשהוא מתעורר אומרת לו אשתו:"אתמול היית שיכור כמו שכבר מזמן לא היית,אה?" > אז הוא שואל:"איך את יודעת?" > עונה האישה:"התקשרו מהבר והודיעו ששכחת שם את הכסא גלגלים"

למעלה