תחילתה של מסורת נפלאה

דן צ

New member
תחילתה של מסורת נפלאה../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif

החל מהערב וכל ערב ניתן את המשחקים של מחר ואתם תתנו את דעתכם מה יהיה במשחק כולל חיזוי של התוצאה. ואני אתחיל. צרפת---סנגל צרפת היא הרי אלופת העולם ואלופת אירופה ולה כל הסיכויים לנצח את המשחק , לעומת זאת סנגל היא נבחרת צעירה וזוהי לה הפעם הראשונה שהיא משתתפת במונדיאל ועוד משחק הפתיחה , המעמד יהיה גדול עליה ולכן התוצאה תהיה 3-0 לנבחרת צרפת יאללה חברים תוצאות ופרשנויות

אורדי12

New member
2-0 צרפת

דרבי צרפתי באיזהו מובן... צרפת בלי זידאן ופירס אבל עדיין, סנגל היא סתם קבוצה, עם כל הכבוד. חוץ מסיסה אני לא חושב שיש שם מישהו ברמה. למה רק 2-0?, זה משחק פתיחה, יש המון התרגשות וגם הסנגלים לאע יוותרו כל כך מהר. דן כל הכבוד על הרעיון שכותבים ת´משחקים של כל יום.

אז ככה

זה 2:0 (קודם כל הרגשה) פרשנות>>>>>>>> זה משחק פתיחה זידאן נפצע וצרפת היא כבר לא מה שהיא הייתה וסנגל לא תרצה בכזות קלות לוותר היא רוצה לתת הופעה בפעם הראשונה שלה במונדיאל אבל עדיין צרפת יותר טובה

אמירש

New member
3-1 לצרפת ../images/Emo105.gif

אין מה לעשות, צרפת עדיין בין הקבוצות הטובות בעולם, ו... סנגל לא

Matt Houston

New member
לא מושפע מהרוב....

אבל 2-0 לצרפת.... לטעמי המשחק יהיה יותר צמוד ממה שכולם חושבים, והסנגלים יתנו פייט טוב... בכל זאת, הצרפתים יבקיעו אחד לקראת סוף המחצית ה-1 ואחד לקראת סוף המשחק...

castroman

New member
4-0 לצרפת../images/Emo70.gif

לא יודע למה...! אני פשוט אוהד את צרפת וסנגל היא לא משהו בכלל....

Nomero Uno

New member
אני אלך בניגוד לזרם הכללי

ואהמר על 1-1 קודם כל זה משחק פתיחה והאלופה בדרך כלל לא מנצחת במשחק הפתיחה או שמנצחת בקושי וגם צרפת חסרה הרבה שחקנים ובמיוחד את המאסטרו זידאן אני גם אהמר על המבקיע לצרפת ודווקא שחקן הגנה - לילאן תוראם

liran b

New member
ההימור שלי :)

למרות אהדתי לאנגליה וחיבתי לצרפת..... הרגשה שלי שתיהיה הפתעה לדעתי 2-2 במשחק טוב ... למה? הסנגלים לא טובים כמו צרפת אך היא חסרה כוכבים וכמו שנאמר זהו משחק הפתיחה משמע יהיה טוב :) אני מקווה שצרפת ינצחו ואם זה יקרה אז אני אומר 3-1 לצרפת עם שניים של הנרי.

Optimus_Prime

New member
1-0 במשחק מסריח

הצרפתים לא ירשימו בכלל והשער שלהם יסוכן עם כמה התקפות נהדרות של הסנגלים. זידאן באיזה הברקה אחת יתן גול והצרפתים ימשיכו לבונקר עד הסוף.

-רוני-

New member
מורי ורבי שמעו נא:

אז נכון שצרפת אלופה אז.... ונכון שסנגל נבחרת עלומה ולא ידועה אבל בואו לא נישכך שהכדור עגול, ושצרפת תקבל גול בתחילת המחצית מה שחשוב זה הסיום סנגל-1 צרפת -0 לא שאני אוהד סנגל אבל פשות שונא את הצרפתים

דן צ

New member
הלכת רחוק, אהה?

יכול להיות שאתה בכלל נחשון בן עמינדב? הראשון שנותן ללא שום ספק הפסד לצרפת?

למעלה