תחילתו על עידן חדש...

pain is MY love

New member
תחילתו על עידן חדש...

בנים ובנות יקרים טוב, בעיקר בנות כי ממילא אף בחור לא יטריח את עצמו לקרוא את המגילה עד הסוף
הנני גאה ומאושרת להציג בפניכם את פינתי החדשה: "תסמונת הגבר המצוי". ישבתי וחשבתי לעצמי... את בלונדינית, צעירה, מתוחכמת ואינטליגנטית... לא חבל לבזבז את כל החוכמה שלך לחינם?!?! אז בטוב ליבי החלטתי לחלוק את ניסיוני ודעותיי המלומדות עם שאר בנות העולם... זה הזמן למסור לכל המין הגברי נשיקה חמה ודיגי בגב, אל תעלבו, הכל לטובה..
במסעותי בעקבות פיענוך "הגבר המצוי" נתקלתי בטיפוסים שונים ומשונים, חולים בכל מני מחלות שונות ומשונות ותסמונות להן אין הסבר. את הפרק היום אני אקדיש ל"תסמונת הידיד הטוב" מחלה מסתורית אשר פוגת כמעט בכל גבר שנמצא בקרבתה של בחורה ממוצעות (ועל אחת כמה וכמה בלונדינית...) כל אחת מכירה את זה, לכל אחת יש אחד כזה וכל אחת נרתעה אחורה בבהלה כאשר קלטה לפתע מה נמצא... הידיד הטוב. בדרך כלל בחור מחוצ'קן או רזה מדיי שהידע שלו בנשים מסתכם בצפייה בקלטות פורנו הכוללות הסברים. בחור מאוד חכם, אינטליגנטי ובעל 79 יחידות במדעי הפיזיקה. אחד כזה שאמא נורא אוהבת להזמין לארוחות יום שישי. אחד כזה שמוכן להקדיש את כל כולו אלייך פשוט כי אין לו מישהי אחרת להקדיש לה את כל כולו... סך הכל, כל אחת צריכה אחד כזה, כמו חברה טובה. שיקשיב ויתמוך ויבין ויבכה ביחד איתך, שיכאב את כאבך וישמח בשמחתך. אחד כזה שאת יכולה לסמוך עליו בכל דבר ולהתפשט מולו בכל הזדמנות בלי להתבייש (במיוחד אם יש לך חזייה במידה דאבל די), אחד כזה שתמיד ישחק לך בשיער ויעשה לך נעימים בגב (כן, גם גב תחתון מתחת לקו התחתונים זה גב!) אחד כזה שתמיד יצא איתך למסיבות ויפגין לעולם את כל כישורי המשחק אותם למד במשך 3 שנים תמימות כשהוא ישחק את תפקיד החבר המסור שלך בכל רגע שערס תורן ינסה להתחיל איתך. אחד כזה שיתחרמן איתך בחושניות אחרי שהוא ישתה כוס קולה על הבר ויטען למחרת שזה קרה כי הוא היה שיכור מדיי... הלווווו כדור הארץ לגברת!!! איך את לא שמה לב?! ידידים טובים זה סבבה! זה מעולה וזה אפילו מעניין. אבל ידידים יותר מדיי טובים רוצים א-ו-ת-ך ולא את הידידיות שלך! אין אף בחור בעולם שיסבול איתך 8 שעות של מדידת בגדי ים פשוט כי הוא אוהב את האווירה במשביר לצרכן! לכל דבר יש סיבה... בחור שיותר מדיי מחפש את קרבתך, יותר מדיי נוגע, יותר מדיי רומז... תעצרי! תגידי לו "בא לך שאני אכיר לך את החברה הבלונדינית החדשה שלי?!?!" תוסיפי גם חיוך משגע.. אולי ככה הוא יבין את הרמז.. אנשים שנמצאים ביחד הרבה זמן יש להם נטייה לפתח רגשות, במיוחד אם הקשר מאוד אינטנסיבי וקרוב. ואת באמת רוצה להרוס ידידות מופלאה עם בחור בעל 79 יחידות בפיסיקה רק כי נדמה לו שזה יילך ביניכם?... בנות, פתחו עיניים. בנים, תבינו רמזים... ידים נועדו להיות ידידים. אלא אם כן הם הופכים למשהו אחר... ועל כך בפעם הבאה...
עד כאן ידידיי. נשיקות וחיבוקים וסופ"ש מדהים לכולם!!!

L y c a n

New member
רציתי לענות בכוונה

אבל זה באמת מאוד ארוך! יותר מאוחר, כשיהיה זמן

Dark Muse

New member
קראתי ולא חידשת דבר

אבל לא נורא, אולי יש כאלה שלא יודעים. בעקרון רוב הידידים הטובים, רצו את הידידה שלהן, ואולי ממשיכים לרצות (ואולי לא, אי אפשר לדעת מה כל אחד מרגיש). היתה לי ידידה ממש טובה שממש לא רציתי אותה, והיה לי כיף לדבר איתה ולצחוק איתה וזהו. והיתה גם אחת שהתאהבתי בה בהתחלה וזה עבר ונשארנו ידידים טובים. זה מאוד משתנה, וזה לא תמיד כמו שאת כותבת, אבל זה קשה. נ.ב דווקא בנים צריכים לפתוח עיניים ולהבין שאין מה לרדוף אחרי בנות, זה כזה מיותר...

L y c a n

New member
יש גבר שמסוגל לסבול את המשביר

לצרכן במשך יותר משלושת רבע שעה?????????

מיטללל

New member
את ../images/Emo47.gif

ממש ממש ממש אהבתי מה שכתבת :) צריך אשכרה לקחת את התיאור שלך ולהדביק אותו כפירוש למילים "הידיד הכי טוב" במילון. אני אכתוב את דעתי בסוגיה שאני אהיה פחות עייפה :)

pain is MY love

New member
מאמינה מאוד

בגלל זה אמרתי שידידים זה דבר נפלא אבל צריך להיזהר ולשים לב לגבולות...

לפעמים מאוד קשה להציב גבולות

יופי של הארה הייתה לך. באמת. ממצה וטובה. ה"ידידים" המסורים האלה, אלה שאין להם מישהי אחרת למלא את זמנם איתה, כל כך פרייארים. אני ממש לא רוצה להיות כמוהם.... ונאמנות? יש כזה דבר כבר בישראל מודל 2006?

Cobe Anan

New member
גם בלונדינית וגם מתוחכמת...?סחתיין!

כל הכבוד על ההשקעה! רק שפיספסת משהו קטן.. הצמדה היא דרך לא רעה ללמוד בנות. אני מוכרח לציין שאני אפילו ממליץ לחסרי הניסיון שבקרב חבריי למצוא לעצמם ידידה קרובה. מאד קרובה. אבל ידידה. למה? כי ככה לומדים בנות. חודרים אל מעבר לקווים, מבינים איך מתנהלים דברים- אחרי זה, אף אחת כבר לא מסובבת אותנו על אצבע. רוצות את האמת? `הידיד` הוא לא מיתוס, הוא אמיתי, ואין לו שום עניין מיני איתכן. הוא יהיה שם כשתמדדי בגד ים, הוא יהיה שם כשעוד איזה מאנייק יפגע בך, הוא יהיה שם בשביל לצחוק, לבכות, לשמוח, לתת כתף, להרחיק ערסים, להידחף בשבילך בתור לבר, להקפיץ אותך הביתה, להישאר לישון, אם את לא נרדמת... אבל אם לא תיזהרי ותהפכי ל`צמודה` שלו, חכי לרגע שבו הוא יכיר מישהי- פתאום הוא לא יזכור אפילו את השם שלך...

פוEט

New member
תראי מה את עושה לו!

אם את "מנצלת" את הידיד כשומר ראש מערסים ועוד כמה מטלות ומטערטלת מולו(למרות שהוא גבר) אז את יכולה בהחלט לצפות שהוא ירגיש שמגיע לו משהו

קיצר..

ידעתי שלכל אחת שקוראים לה מרינה כמעט בטוח שיהיה לה כלב או חתול בבית.. אבל לא ידעתי שיש לך פודל גברי.. :)..

pain is MY love

New member
זה לא עליי!!!!!

אוף, למה אתם מערבים אותי בכל דבר?!?!?! חחח כתבתי בכלליות! וד"א. פודלים לא חסר... אבל כלבים וחתולים אין לי בבית...

זכוכיות

New member
תראי, יש לי הרבה ידידים,

וטובים. בעיקרון, כל החברים הטובים שלי הם גברים, אני יוצאת איתם, מסתובבת איתם, משתעממת איתם וכן- גם הולכת לקנות בגד ים איתם. עם כל הכבוד לי, ואני באמת אוהבת את עצמי, אני לא מאמינה שכל הידידים שלי רוצים אותי, למרות ועל אף השעות המרובות שבהן אנחנו מסתובבים יחד. אל תגידי לי שאני תמימה, כי אני לא, אני פשוט ראליסטית, א. לחלק מהידידים שלי יש חברות, שיודעות שאני לא איום כי אני שם מאז ומעולם ואני גם החברה הטובה של החברים הטובים. ב. לפחות לחלק מהחברים שלי יש רשימת מכולת נורא... ספציפית... שאני לא חלק ממנה. הם נמשכים לבחורות רזות- אני לא רזה. הם נמשכים לבחורות שהם כך וכך- אני לא כך וכך- בקיצור, אני דיי בטוחה שחלק נכבד מהבחורים שנמצאים איתי 8 שעות ביום לא מעוניינים בי, הם רואים בי חברה לכל דבר. בקיצור, אני נפלאה ונהדרת- אבל אני לא -כזאת- קונצנזיוס, אין מה לעשות, אם הייתי מאמינה שכל בחור שמבלה איתי הרבה מאוד זמן רוצה אותי- הייתי אגו טריפם מהלך, עם כל הרצון הטוב- אני לא כזאת שווה. ג. הם גם החברים של החבר שלי :)

למעלה