תחילת הדרך....

תחילת הדרך....

אז סיימתי את התואר שלי בהצלחה - ולפי "קריאת המפה" - התחלתי לחפש עבודה לא מייד בתחום התכנות או המקצועות ה"כבדים" במחשבים - אלא חפשתי משהו בתחום הQA. חיפשתי והפכתי (כמעט) כל אבן : עיתונים/אינטרנט/RUNNER/אתרים כללים ועסקיים של חברות/וכו וכו.... על אף שקורות החיים שלי מרשימים למדי - הייתי ב3-4 ראיונות בתחום -לצערי לא הצלחתי להתקבל. האם תוכלו לתת לי עצות טובות היכן לחפש חברות שמחפשות בוגרי מדעי החשב חסרי ניסיון מעשי?(קראתי הכל פה בפורום) מה כדאי להבליט בקורות חיים?(יתרונות?תכונות?פרוייקטים?) האם קיים מאגר כלשהו של חברות ?(דוגמת האתר JOBNET) יש חברות שאתם יכולים לתת לי ב"שלוף" או שארתם זוכרים ויודעים שהם מחפשים (גם) אנשים לתפקידי QA למיניהם? תודה מראש אשמח להתחלק ולחלוק גם משלי

Scott

New member
יש לי עצה מועילה

אם אתה רוצה להיות מתכנת, לך תהיה מתכנת, אל תהפוך את ה-QA לתחנה בדרך לתיכנות, זה מקצוע בפני עצמו, עם עומק ורוחב. אם אתה רוצה להיות מתכנת, תעמיק את הידע שלך בתכנות, נסה להתקבל למשרות פיתוח שאינן דורשות ניסיון (וכן, גם כאלה מגייסים), נסה להשתתף בפרוייקטים של קוד פתוח (דרך מצויינת לרכוש נסיון וגם לא רע בקו"ח). ולא הייתי שולח קו"ח בתפוצה גדולה, דווקא פה (להבדיל אלפי הבדלות) אני בעד "סיכול ממוקד", דרך חברים, חברים של חברים, חברות ספציפיות, ולא להציף, זה יכול לגרור רתיעה אצל מעסיקים כשהם מקבלים את הקו"ח שלך דרך 20 מקומות.

זהו ש...

אני לא כ"כ אוהב את שטח התכנות ואני מעדיף להכנס באמת לQA. כאמור ניסיתי ואני מנסה ואנסה..... תודה על התשובה והיחס - אבל יש עוד המון שאלות ששאלתי שנשארו פתוחות וללא מענה - אודה על תשובתםכם או שיתופכם. בקשר לקורות חיים - אני משתדל לא להציף אלא לשלוח פעם אחת לכל חברה . יש אסכולה שטוענת שעדיף למייל כי זה זמין וטוב ויש כאלה שטוענים שדווקא הפקס שהוא מוחשי - אליו מתייחסים...

מקומות לחיפוש

www.cji.co.il לחפש "דרושים" בגוגל (זה יוביל אותך גם לאתרים של חברות שמגייסות, ולא רק ללוחות) www.nana.co.il תחת "דרושים" - לוח שמתעדכן כל יום בהרבה משרות. והעיקר - לשלוח הרבה קורות חיים ולהצטייד בסבלנות. מנסיון - לוקח 2-3 חודשים מהרגע שמתחילים לשלוח ועד שמגיעים הראיונות. בממוצע, מקבלים טלפון אחד ממעסיק על כל 10-20 קורות חיים ששולחים. בהצלחה!

תודה...

מה זה בדיוק האתר הזה ????הכנסתי את המייל - האם זה מעין RUNNER כזה ...נראה מעניין המון עדכונים באנגלית. יש למישהו עוד אתרים של חברות (לאו דווקא מפורסמות ) או כתובת של RUNNER-ים ברשת???

ScrollLock

New member
אין קשר ישיר ל-QA

ת'כלס, כמו שאני רואה את זה - ה-Helpdesk אמור להעביר פידבקים) או סטטיסטיקות שישקפו בעיות מסויימות) למחלקת Customer Support ולמחלקת Marketing והם אלו שאמורים לשבת עם QA ועם Development ולראות איך ניתן לשפר את איכות המוצר (או התהליך) כך שמספר הפניות מלקוחות יצטמצם.

חן חן המידע הזה עוזר לי

להבין "מי נגד מי" ..... מקווה שאני לא "מנג'ס" יותר מדי אבל אשמח לשמוע עוד דעות ותשובות זה עוזר לכולנו: האם תוכלו לתת לי עצות טובות היכן לחפש חברות שמחפשות בוגרי מדעי החשב חסרי ניסיון מעשי?(קראתי הכל פה בפורום) מה כדאי להבליט בקורות חיים?(יתרונות?תכונות?פרוייקטים?) האם קיים מאגר כלשהו של חברות ?(דוגמת האתר JOBNET)

למעלה