תחילת הירידה של "קדימה"

תחילת הירידה של "קדימה"

לכל מי שמתעניין מי נמצא במקום 40 ברשימה שמכינים שרון, אולמרט ודיכטר, "קדימה" הגיעה לפני שבוע לשיא שלה שלהערכתי היא כבר לא תחזור אליו, היא נהנתה מתשומת לב רבה של משתתף חדש וכל זה בתקופה שהמתחרים עדיין לא התחילו להפעיל את היתרון שלהם על פניה" סניפים, פעילים, תקציבים, או במילה אחת: מנגנון. הסקרים של השבוע כבר מצביעים על תחילת היפוך המגמה, ההתלהבות הראשונית יורדת וכשיתחיל הקמפיין האימיתי ל"קדימה" יהיה קשה יותר להתארגן מאשר למפלגות המסודרות בעלות הוותק. 27 מנדטים זה יעד סביר, לא צריך להתלהב יותר מדי.

ועוד משהו

לליכוד ולעבודה יש קהל מצביעים מסורתי שחלקו, גם אם תומך כרגע ב"קדימה", יהסס ביום החירות ויחזור הביתה ברגע האחרון. זה קרה בכל מערכת בחירות עד עכשיו.

dudik5

New member
אני טוען שתמיד צריך להיות ריאלי

ולא להסתנוור מסקרים. לכן אני ועוד רבים כמותי נתגייס וניצור מנגנון צעיר ונמרץ שידחוף קדימה (תרתי משמע). להערכתי ,גם אם לא נגיע ל40 מנדטים , נגיע למספר מכובד ביותר . אני חושב שכל הישג של מעל 35 יהיה מצוין ויאפשר לשרון להרכיב ממשלה שתוביל אותנו קדימה.

ASOLTAN

New member
גם אני מאמין שאפשר מעל 35 מנדטים

ומספר זה יבטיח את ראשות הממשלה

dudik5

New member
רק להבהיר -זאת התחזית הנמוכה שלי

אני מאמין שנגיע ליותר מ40 !!!! וזה למפלגה חדשה - מדהים. אולי לא כל כך מדהים אם נזכרים מי עומד בראשה ...

אשרי המאמין

כמו שכתבתי 27 נראים לי הערכה יותר ריאלית ואולי אפילו קצת אופטימית (וכל זה בתנאי שהוא יחלים ויחזור לפעילות מלאה). ניפגש ב-29 במרץ

אנחנו אכן ניפגש ב -29 למרץ

קדימה לדעתי לא תרד בכל מקרה מ -35 מנדטים , וגם המספר הזה יאפשר לשרון להרכיב ממשלה יציבה וחזקה. להערכתי קדימה תקבל 38 מנדטים , אבל כמובן שאנחנו נעבוד קשה כדי לעבור את רף 40 המנדטים.

קדימה התחילה ותמשיך ללכת אחורה

לאזרחי ישראל אין אמון במפלגה שאף אחד לא יודע מה המצע שלה, אף אחד לא יודע מה המדיניות הכלכלית-חברתית שלה, ולאחרונה כפי שזה נראה, גם אף אחד לא ממש יודע מי יעמוד בראשה? האם זה יהיה אולמרט? שרון? או אולי מופזיאוס?...

למעלה