תחילת הסוף של הקשר?

AderBu

New member
תחילת הסוף של הקשר?

אנחנו ביחד כבר מעל שנה ועם תינוק בן חודש
עוד מההתחלה רבנו הרבה בעיקר כי אנחנו מאוד שונים אך מאוד אהבנו אחד את השניה וכך יצא שבסוף חזרנו למרות הריבים והפרידות.
לאחרונה החלטנו שאני יעבור לגור אצלה מאחר ואנחנו הורים לילד קטן ומקסים ונגדל אותו ביחד, ובאמת הכל התקדם בצורה ממש טובה.
לאחרונה בגלל הולדת הילד חברה שלי שבה ממשפחה מסורתית פתחתה בסדרה של אירועים, מסיבת לידה, ברית, פדיון. והחודש האחרון היה מתיש ביותר במיוחד כי אני עובד בעבודה קשה לפעמים 7 ימים בשבוע ללא חופש, ועם כל זה עשיתי כל שיכולתי כדי לתמוך ולעזור ולעשות כל דבר אחר שנחוץ.
אתמול סוף סוף סיימנו עם האירועים ואמרתי לה שזהו בלי שום אירועים יותר שאני חייב לנוח והיא הסכימה.
היום פתאום היא החליטה בניגוד לרצון של אח שלה לעשות לו מסיבת הפתעה ליום הולדת (הוא בכלל רוצה לעשות יום הולדת בחנוכה כי הוא איש קבע ואין לו זמן), וכמובן שהיא בלי לשאול בכלל לקחה את זה כמובן מאליו שאני מגיע איתה.
סירבתי ואמרתי שאני לא הולך יותר לאירועים, שאם היא נוסעת שתמסור לו מזל טוב בשמי ותתנצל שאני לא יכול להגיע. היא בתורה אמרה ש"יהיו לכך השלכות" בצורה אגרסיבית וחסרת התחשבות, היא הלכה מהבית בלי לומר מילה, ועכשיו שאמא שלה התקשרה עלי הבנתי שהיא במקום להתנצל בשמי, אמרה שאני סתם לא רוצה לבוא כי לא בה לי, כי אני מעדיף לשבת בבית לראות טלוויזיה במקום לכבד את אח שלה. אמא שלה בחוסר התחשבות מוחלט מנסה להתערב להגיד לי מה לעשות, מכתיבה לי זמנים ודוחפת את האף שלה לאן שלא צריך.

איך אני יכול לחיות עם אישה בוגדנית כזאת שתוקעת לי סכין בגב?
שבמקום לנסות להבין ולתמוך היא מורדת ומאיימת?
לדעתי אני ממש לא צריך לקחת חלק בזוגיות עם אישה כזאת
היא לא מעריכה מה יש לה, ורק דורשת ודורשת

האם לדעתכם זוגות ששונים אחד מהשני בצורה קיצונית ורבים כל הזמן צריכים לנסות לשמר את התא המשפחתי בשביל הילדים? מה אתם הייתם עושים אם הבת זוג שלכם הייתה מכתיבה לכם את סדר היום? אם המשפחה שלה הייתה נדחפת לכם לסדר היום ומכתיבה לכם מה לעשות? אם היא במקום לתמוך הייתה תוקעת לכם סכינים בגב בכך שהיא מלכלכת אליכם מאחורי הגב שלכם למשפחחה שלה?

אבל באמת אתה לא בא כי לא בא לך.

מה שאתה מתאר נראה לי ריב שולי לגמרי. לא רוצה לבוא - אל תבוא. איזה תרוץ רצית שהיא תמציא כשהיא "מתנצלת שאתה לא יכול להגיע"? רצית שהיא תשקר למשפחה שלה? זה מה שנקרא לא לבגוד בך ולא לתקוע לך סכין בגב?

אתה לא חייב לה כלום

שמע, אתם שנה ביחד ויש לכם ילד בן חודש... וואו...
&nbsp
הקיצור, אתה לא חייב לה שום דבר.
לא בא לך ללכת למסיבה, אל תלך.
דבריה לגבי השלכות, נשמעים כאיום מרומז. וזה לא טוב לקשר.
אני חושב שאסור היה לה לומר לך דבר כזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה הורה. שמור על פרופורציות.

בגלל מריבה פשוטה על יום הולדת אתה כותב דברים כמו:
- אישה בוגדנית
- סכין בגב
- מורדת
- תחילת הסוף של הקשר...
&nbsp
עברת בסך הכל חודש של הורות.
יש לך עוד הרבה שנים.
יהיו אתגרים יותר גדולים מזה.
&nbsp
אם אתה רוצה להתלהם ולעזוב - אתה תמיד יכול.
הולדת ילד - תתחיל לקחת אחריות.
מותר לך לכעוס עליה.
אבל זו לא סיבה לשרוף את המועדון.
קצת נסחפת.

אני זוכר את השרשור המקורי שלך, שנמחק

מקווה שאני זוכר נכון. רשמתי לך "יושרה" וביקשתי ממך להתוודות על היעדר אהבתך לבת זוגתך. ( לא עשית זאת ).
אני חושב שעליך לדבר עם בת זוגתך ולהסביר לה בדיוק היכן אתה עומד.
אתם אפילו לא נשואים.
רצית רק ילד ותו לא.
אז קיבלת...

למעלה