תחילת העונה השניה

AGENT SHESH

New member
תחילת העונה השניה../images/Emo58.gif

ראיתי היום את העונה השניה עד ל2X05. קודם כל אני חייב להגיד - העונה השניה לא מתקרבת לרמה של העונה הראשונה. העונה השניה היא מן מיחזור מתמשך של העונה הראשונה, שפשוט לא היה להם מה לעשות בה אז הם הוסיפו כמה דמויות וחשבו שזה עושה את העבודה. זאת דעתי לפחות כרגע, אחרי חמישה פרקים ראשונים בעונה השניה.

AGENT SHESH

New member
עכשיו שמתי לב,

ראיתי את 2X06, איזה בלאגנים הולכים כשמתגלה שכיילב הוא האבא של לינדזי...

ayala65

New member
חכה תגיע לפרקים הבאים...

פרק 12 הוא פרק מ=ר=ת=ק אתה נוראאאא תהנה

Angelus

New member
העונה באמת לא משתווה לעונה ה-1

לא יודע אם נחשב לספוילר אבל בכל מקרה..
תחילת עונה 2 מצטער לאכזב אותך, אבל לדעתי אין להם על מה לכתוב יותר אז הם סתם דוחפים שטויות. זה לא מעניין, זה משעמם, זה טיפשי ומעצבן. ובקשר ללינדסי.. היא נודניקית בכיינית. בקיצור, העונה הזאת היא סדרה אחרת לגמרי ממה שהכרנו.. בסוף גם הם יבינו את זה.

ayala65

New member
../images/Emo58.gif

בהמשך הם חוזרים לזוגות הקודמים..=\ יותר מידי עונה ראשונה אני אישית, הייתי שמחה לראות את הרומן של אלכס ומריסה ממשיך...אבל היו חייבים לדחוף את ריאן שוב...הן היו כאלה מתוקות יחד!

ayala65

New member
היא תהיה

וטוב שכך..
חחח..אין לי בעיה עם ריאן אבל אי אפשר בכלל להשוות בין ריאן לאלכס- אלכס שולטת

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!

אלכס
[אוליביה אבל שיהיה..]

lior143

New member
שאלה...

באיזה פרק אלכס תיכנס לסידרה...?וכמה פרקים היא תהיה...?

ayala65

New member
זאת אחלה שאלה...

למען האמת אני לא יודעת מתי היא נכנסת לסידרה..נראה לי מפרק 4 או 3...והיא תהיה עד פרק 17 ששם מריסה נפרדת ממנה ומעיפה אותה... fuck her

outrageous

New member
../images/Emo58.gif

העונה הראשונה באמת הרבה יותר יפה... אבל ככול שעוברים הפרקים בעונה השניה אז זה משתפר...

ayala65

New member
וזה ילך ויעשה טוב יותר

עד פרק 17 שבפרק הזה הסידרה פשוט ירדה לטימיון

AGENT SHESH

New member
צודק.

הגעתי כבר ל2X10, והפרקים באמת משתפרים.. הייתי ממשיך ל2X11, אבל מאוחר מדי, אז אמשיך מחר בבוקר עד 2X13, ואחריו אחכה לסיום ההורדה של 2X14. ואני חשבתי שסיימתי להוריד את כל הפרקים שהיו, אבל זה היה לפני שלושה שבועות..

mikmik000

New member
חח נוראא.. הא איילה? חחח

*עזבו אנחנו מבינות אחת את השניה..
*

למעלה