תחילת הריון

ויקי1231

New member
תחילת הריון

היי בנות ,
צריכה קצת עידוד
לפני 3 חודשים עברתי גרידה בשבוע 9 להריון .
החודש גיליתי שאני בהריון ויש לי ממש חרדות ופחדים
קודם כל אני זוכרת שבהריון הראשון היו לי כאבי שדיים נפיחות ועייפות כרונית והפעם אני לא מרגישה כלום רק אולי קצת עייפות .
האם זה תקין ?
לא רוצה לרוץ לרופא לפני הזמן כדי לא להכניס את עצמי ליותר פחדים וחששות

בשעה טובה

מבקשת לעודד אותך, שגם אצל אותה אשה בהריונות שונים עשויים להופיע תסמינים שונים (או להיעדר), מה שלאו דווקא מעיד על תקינות או על בעיה.
למשפט האחרון - הפחדים והחששות ממילא שם. את יודעת מה ירגיע אותך יותר, לרוץ לרופא או לא. בכל מקרה אל תמנעי בגלל שלא נעים או איך תצטיירי.
מקוה עבורך, שההריון הזה יתגלה כהריון תקין, יעבור בשלום ויסתיים במועד בבריאות ובידיים מלאות.
&nbsp

shira3121

New member
מצטרפת לכבשה, תסמינים או העדרם לא אומרים כלום

אולי כדאי ללכת להיבדק אם זה ירגיע אותך

netas10

New member
עידוד

היי ויקי,
אולי זה יעודד אותך, אז משתפת,
בהריון הראשון שהסתיים בהפלה נדחית לאחר 11 שבועות ממש כאבו לי השדיים כך שלא יכולתי לישון על הבטן כמו שאני רגילה, אחרי הגרידה כל חודש חיכיתי לכאבים האלה ובסוף גם שהתחיל ההריון הנוכחי הם לא באו..משום מה הפעם לא היו כאבים כאלה, היו בחילות והקאות (בהריון הראשון לא היו כמעט בחילות) אבל גם לא ממש בהתחלה, ואפילו ההריון הנוכחי התחיל עם דימומים באים והולכים. עכשיו בשבוע 36 (לא מאמינה שזה באמת קורה), בקיצור, כנראה שכל הריון הוא שונה והתסמינים שמלווים או לא מלווים אותו לא משקפים את מצבו. אבל אני ממש מבינה את הפחדים והחששות, מקווה שימשיך בשלום ובבריאות

למעלה