נוטה להסכים איתה
אני הייתי מכינה ככה-
בצל גדול קצוץ דק
שלוש סלסלות פטריות מכל מני קצוצוץ דק!, לפחות 6 פטריות פרוצ'יני מיובשות שטבלו במים וקוצצו דק
ראש שום מפורק מקוצץ בסכין
שורש סלרי מגורר על פומפיה גסה
אופציות לתוספת- חצי שקית אפונה זעירה של סנפרוסט, ארבעה גזרים בקוביות, בטטה בקוביות, דלעת בקוביות, 2 תפוחי אדמה בקוביות
ירוקים קצוצים בכמות נדיבה- קורנית/ שמיר/ פטרוזיליה/ כוסברה. אחד מהם או יותר.
בסיר מעט שמן, הבצל לערבב עד הזהבה. להוסיף שום קצוץ. לערבב. להוסיף פטריות,, לערבב. לכסות במים, להמליח ולפלפל. לכסות. 10 דקות. להוסיף כל ירק נוסף ולכסות במים. לתקן תיבול בהתאמה.
עכשיו אפשר להוסיף פחית חלב קוקוס או שמנת צמחית אחת, לערבב ולהוסיף ירוקים. אם מידת הסמיכות לא מספיקה הוסף כף מחוקה קוואקר או כף עדשים כתומים. אתה יכול להשתמש לתיבול גם באבקת מרק בטעם עוף ולהוסיף מים.
שווה.