תחילת טיפול לאלרגיה

תחילת טיפול לאלרגיה

שלום אלי, התחלתי לקחת את הטיפול החד פעמי כפי שאמרת, חצי מנה, בוקר וערב, ומאז יש לי תגובות של רגישות גבוהה בקיבה. תחילה היו שלשולים, אח"כ ועד היום ( שבועיים) כאבי בטן, נפיחות, קשיי יציאות וכיו"ב. כמו כן גלי חום ( טמפרטורות( חולשה וכו'. הסימפטומים של האלרגיה מחריפים בהדרגה, דבר אשר אמרת שעלול להופיע. הנושא הכי מפריע בפתקוד זה נושא כאבי הבטן, אגב אין קשר לאוכל ספציפי. רציתי לשמוע את דעתך, האם תגובות אלו נורמטיביות? כמה זמן הן צפויות להימשך? האם ניתן לשכך את הכאבים כמו ניורופן או לא? מחכה בקוצר רוח תודה מראש, רעות

שלום רעות, יופי שבאת ../images/Emo140.gif

כן זו עשויה להיות הראקציה וזה "נורמאלי" לתהליך ההבראה. יש התלבטות. זה טוב, הגוף נערך לריפוי. הוא קובע עמדה לטובת איזה צד הוא מתייצב. לכן יכולות להיות תופעות קיצוניות לשני הצדדים. אם לדעתך אין אפשרות שתשאי את כאב הבטן, קחי נורופן, אך לא כדאי שמה ינטרל את התנועה. ניתן לזה עוד יום יומיים. בדרך כלל זה נרגע ואז נכנס למעין ישורת. זוהי תקופת המעקב. ממנה נלמד לאן אנו נעים. רעות אני מציע שבהמשך נמשיך להתכתב על גבי מסרים אישיים. כל שעלייך לעשות זה ללחוץ עם העכבר על הניק שלי וכרטיסי האישי יפתח. בצד ימין יש מלבן כתום "שלח מסר" לחצי עליו וכתבי. ליל מנוחה. אלישוע

למעלה