תחילת סבב נוסף

שני2703

New member
תחילת סבב נוסף

היי ,
הגעתי למחלקה ביום חמישי לבדיקת ערכי יום 21 למחזור
אך לצערי הערכים היו נמוכים מדיי : אסטרדיול 78.9 פרוגסטרון 2.0

האחות אמרה שנעשה בדיקה נוספת ביום חמישי הבא
וזה נראה לי מוזר כי ביום שני היה לי כאבי ביוץ ממש חזקים ... אמרתי את זה לאחות היא אמרה שלא נראה לה כי לפי הבדיקות דם זה לא ערכים של אחרי ביוץ ,
שאלתי אותה אם כדאי להקדים את הבדיקה כי זה יוצא 3 ימים לפני קבלת מחזור ...ואז אולי יהיה מאוחר מדיי היא ענתה שלא .
בקיצור דיי התבאסתי כי סבב קודם יצא לי בול ליום ה21 למחזור , ובסבב הראשון גם היה לי עיכוב אבל של כמה ימים בודדים לא של שבוע בין בדיקה לבדיקה .. \-:

anguly

New member
הבדיקה אכן מראה שאת רחוקה מאד מביוץ

ולכן אין טעם בבדיקות קרובות...
האם את אחרי מחזור טיפול בפרוטוקול ארוך?
אם כן את יכולה להתקע בלימבו הזה זמן מה.
והגוף מתעתע, כשהייתי במצב הזה בכל פעם הייתי משוכנעת שבייצתי מחכה שבועיים ובודקת וכלום.
אני קיבלתי דיכוי ארוך ולקח לגוף שלי 3 חודשים לצאת מהמצב הזה. כל אחת מגיבה שונה ולא בהכרח שזה יהיה ככה גם אצלך, אבל לפי כל הסימנים את כנראה עדיין בדיכוי.

שני2703

New member
אנג'י יקרה

ברור שאני עם פרוטוקול דקפפטיל ארוך ונהנית ממנו בכל רגע ורגע כל עוד שאני לא מקבלת מחזור עם אנדומטריוזיס
אכן חישבנו במחלקה 21 יום מיום הדימום אחרי ההחזרה
ואני מודעת לעובדה שעלול להיות לי איחור במחזור הקרוב....
בכל אופן בדיעבד כבר זה לא משנה נחכה ונראה מתי יגיע היום 21 למחזור בסבלנות או לחלופין כל עכבה לטובה והגוף קיבל מנוחה חודש לפי שיקולו
:)

תודה מותק!

anguly

New member
אם ככה את באותו מצב שאני הייתי

קחי נשימה כי זה יכול לקחת זמן...
ואכן זו הזדמנות לגוף לנוח קצת, רק חבל שתוך כדי הוא שולח כל מיני סימנים מבלבלים ומשגע לנו את השכל.
תחזיקי מעמד

שני2703

New member

היי אנג'ולי ,
אז אכן הבוקר האחות אישרה כי בגלל הדקפפטיל הן לא מצליחות לעלות על הביוץ , וכשאמרתי לה שהזרקתי בהוראת ד"ר אליצור את הזריקה במלואה ולא חצי ולא שליש ממנה היא גיחחה ואמרה שעכשיו הכל מובן לה :)

מחכה לתוצאות הבדיקה בקרוב ...
ובמידה ולא יאלה חודש חופש .... :)

שני2703

New member
אנג'ולי...

אז היום הלכתי לבדיקות דם ובעודי במהלך היום במחשבות ששוקלת לחזור לגלולות החודש בכדי שהמחזור באמת לא יגיע ולא יאחר וכדי שלא יהיה מרדף סרק לביוץ
והבוקר יידעתי שוב את האחות שלקחתי את הדקפפטיל בחודש הקודם באופן מלא , קיבלתי טלפון מהאחות האסטרדיול היה היום 87 והפרוגסטרון 1.9 שאמרה שאני לפי הנראה עדיין בדיכוי של הדקפפטיל ואין צורך בדיכוי נוסף ואני ישר מתחילה בזריקות פרגובריס... :)

וזה יהיה הסבב המנצח!

anguly

New member
אם לא היית כותבת שאין דבר ומתאים לך חופש

הייתי אומרת לך שזו בהחלט אופציה לעשות טיפול על הדיכוי של החודש הקודם

שיהיה בהצלחה
!

למעלה