|תחילת קישט| אוהב את כולכם ;; |סוף|

keep smiling

New member
אני שונאת אותך. ;;../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כל בנאדם שאני הולכת לבכות אצלו על איזה עוול אתם עושים איתי, מתחיל גם!!!!111 זתומרת, הלכתי לבכות אצלך בגלל רייבן והצטרפת, ואז נוע והיא הצטרפה ועכשיו גם קיאריט. אני שונאת את כולכם. ;;

keep smiling

New member
תמות. ;;../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לא הספיק לי אתמול, אז כל היום בבצפר אמרו לי: "קרןןן, תגידי לוווו!*&^%$#" ועמדתי לקפוץ לתוך הפיר מעליות נטול המעליות.

ShuNka

New member
אווו ../images/Emo24.gif

אור טאיצ'ו דייסקי 3>~ לא ממש הבנתי מה פספסתי O.O אבל במחשבה שנייה אני תמיד מעופפת ^^;;; והכל יהיה בסדר.. בטוח ^0^~ [וזו בכלל לא שורה מסאקורה בעברית ._.;;]

Fay Wood

New member
גמנאחנו אוהבים אורטאייצ'וו~ ../images/Emo168.gif

^_________________^

D: אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!

*חיבוקמוחץ*אניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותךאניאוהבתאותך >< אף פעם אל תעשה דבר כזה יותר !!!!!!!!!!!!!!! שומע?!

../images/Emo15.gif בואו נעשה כמו קבוצת התמיכה של

למאנגה הויזוידים! אוהבים אותך אור טאיצ'ו!

למעלה