אצלינו
לצהריים- אורז עם אפונה. אני לא יודעת להסביר למה בעייני אורז ואפונה הם אחד מתענוגות החיים. בעיקר אם מוסיפים לאורז פלפל לבן.
 
לערב- ריזוטו לימוני עם ציר דגים ונתחי בורי.
 
חוץ מזה מתחילות גם הכנות למחר- מחר מארחת שוב, הפעם קבוצה של 5 בנות (כולל אותי), הפעם ארוחה חלבית "כשרה" (כלומר, הן יודעות שהבית שלי לא כשר אבל ללא ערבוב של בשר וחלב)
בתפריט-
גריסיני
מרק אפונה
קיש בצל ופטריות
ירקות בתנור (תפו"א, בטטות, כרובית, תפו"א ירושלמי וגזר)
פסטה מחווה לדגל האיטלקי (פסטו עם עגבניות שרי צלויות וגבינת עיזים מפוררת)
חוצמזה הבנות התבקשו להביא סלטים. אחת אמרה שתביא סלט כרוב, השנייה אמרה ש"תפתיע"
ולקינוח עוגת בסקוויטים