תחילת שבוע מקסים! יש לי שאלה...

תחילת שבוע מקסים! יש לי שאלה...

האם אתם מאמינים ברפואה משלימה? (דיקור, צימחי באך, שיטת אלכסנדר, שיאצו וכל היוצא מזה). או שאתם מעדיפים את הרפואה הקונבנציונאלית? האם הייתם הולכים לטיפול ברפואה המשלימה דרך קופת החולים או דרך רופא פרטי? האם עברתם טיפול הומאופטי כלשהו? אם כן, איזה? תודה על שיתוף הפעולה! חשוב לי לדעת, רגע לפני שאני מתחילה דיקור...

הידעת למשל שהרפואה הסינית גלתה סגולות..

ב"ה מרפא בתפילין?! אז אין ספק שישנן אלטרנטיבות לרפואה הקונבנציונאלית,אבל לא צריך במקום,אלא שילוב מושכל ונכון. רפואה שלמה:)

wings23

New member
זה אינדווידואלי

אני עשיתי טיפולים דרך מכבי טבעי. שיאצו זה מאד נעים, עוזר או לא? למי איכפת העיקר שנעים ב- 50 דק' של הטיפול. בזמנו עשיתי דיקור, נרדמתי על השולחן מה שבדרך כלל לא קורה לי, ולא הרגשתי שום שינוי. עשיתי רפלקסולוגיה, היה לי מאד נעים, אבל שוב... כדור אחד שניים של וולטרן פותר את הבעיה הרבה יותר מהר. ככה אני, אין לי זמן להיות חולה/משותקת/נכה...כל כאב אני דוחפת איזה שהוא כדור.

אור לכם

New member
אז ככה... קצת באיחור...

לא רק מאמינה גם עברתי טיפול מעולה בשיטת אלכסנדר ובנוסף סדנת דמיון מודרך שעזרו לי עם האסטמה הנוראית שהייתה לי. מן הסתם היא לא נעלמה אבל אני נושמת כמעט כמו בן אדם רגיל מה ששנים של אנילציות לא עשו. הלכתי דרך הקופה שלי - יש לי כללית מושלם אז גם הטיפול היה במחיר הגיוני להפליא (בניגוד לאיזה "רופא" פרטי שחשבתי ללכת אליו וכמעט נחנקתי מהמחיר שהוא שלף בלי למצמץ). בכלל בעיניי אין שום סיבה ללכת לרופא פרטי כשיש את כל השרותים בקופת חולים. עשיתי גם ברור קטן לפני (בכל זאת מדובר בחיים שלי) ומסתבר שבניגוד ל"מטפל" הפרטי שהלכתי אליו והייתה לו תעודה של סיום לימודי קורס באיזו מכללה המטפלים בכללית הם רופאים מוסמכים ברפואה קונבנציונלית שעברו הכשרה גם ברפואה משלימה. (הדגש הוא על רופאים!). קיצר, צריך להזהר משרלטנים שעברו איזה קורס מסכן וקוראים לעצמם רופאים!!!

רפואה משלימה תמיד, פרט למיגרנה ../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

הלכתי למרפא ידוע בעזרת פידבק. יש לו מכשיר יקר מאד. אחרי ששילמתי על כמה טיפולים מראש (יותר זול) גיליתי שיש לו פציאנטים קבועים שבאים אליו קבוע כבר כמה שנים. אם הוא כל כך נפלא, למה צריך לעשות טיפול תקופה ממושכת? באתי אליו אחרי שהיו לי 2 סוגי מונו. טיפלתי בצמחים, ויטמינים ואצלו, אך שום דבר לא עזר. נשארתי עייפה מאד 3 שנים ואני מקוה יום אחד להתאושש. המסקנה שלי: אם יש רופא טוב דרך קופ"ח, עדיף ללכת דרכו, כי הפרטיים יותר יקרים. לפני כמה שנים רציתי שיאצו, אך לא היה בזמן שרציתי, אז הלכתי למספר טיפולי מסאז' בתור סטאז' באיזו מכללה קטנטונת. נהניתי מאד, למרות שההשפעה היתה זמנית, וגם אני, למרות שאני לא נוגעת באנטיביוטיקה והמטבח שלי מלא צמחים וויטמינים, אם יש לי מיגרנה, אני לוקחת רוקל (אקמול בכלל לא משפיע), ואם אני דוחה, כי אולי זה יעבור לבד, אני מצטערת, כי בהתחלה הכאב קל וניתן למיגור ואחר כך, מתפרץ ולא ניתן לשליטה.

מסכימה עם כל מילה של אור

לפני שלוש שנים סבלתי מבעיות במערכת העיכול שהעלו לי את החום לעיתים קרובות. הייתי פחות מחצי בן אדם. הלכתי לטיפול אצל רופא פרטי- נטורופת (מצאתי את שמו באינטרנט), הייתי נאיבית ונתתי לו שנה מהחיים שלי! כל פעם מחדש הוא שיכנע אותי שאנחנו ממש בדרך לריפוי ואני הייתי כל כך מיואשת שהסכמתי לכל דבר. שילמתי לו הון! וכמו שאפשר להבין זה לא עזר. יצאתי מהשנה הזאת מרוששת ובלי שינוי במצב הבריאותי. אחרי בדיקות נוספות עם חברים, משפחה, רופא המשפחה... החלטתי לנסות שוב את אותו הטיפול רק שהפעם זה נעשה דרך מטפל של הכללית והיות ויש לי כללית מושלם זה גם עלה לי רבע ממה שעלה לי באופן פרטי. היום, אחרי טיפול של פחות משנה אני מתפקדת, מרגישה טוב, אין לי חום כבר חצי שנה רצוף ואני מצליחה לאכול כמעט הכל! אגב.... גיליתי שהמטפל שהייתי אצלו רק עכשיו מסיים את השנה השלישית שלו באיזו מכללה... קיצר. תלמדו מנסיון קשה. אל תיתנו לייאוש והכאבים להביא אתכם לפשרות שיכאיבו לכם אחר כך יותר. מצרפת לכם רשימה של טיפולים שהכללית מציעה. אתם תודו לי, מבטיחה. שנהיה בריאים! חוץ מזה, הכל שטויות!

למעלה