תחי האירוניה

תחי האירוניה

מישהו קרא את הספר "הטרור" של בנימין נתניהו? עדיין לא סיימתי לקרוא אותו, אני עכשיו באמצע. ספר ממש מעניין. יש למישהו משהו מעניין לספר על הספר? בלי
!! בכל מקרה נתקלתי במשהו משעשע...בעצם אולי עצוב עד שזה נהיה משעשע
נתניהו מדגיש את ההבדל בין טרוריסטים ולוחמי חופש. טרוריסטים יפגעו באזרחים חפים מפשע כדי לקדם מטרות פוליטיות ואילו לוחמי חופש\גרילה ילחמו רק נגד כוחות צבאיים. והוא מביא דוגמא לכל אחד מה"יישויות". צריך להזכיר שהספר נכתב בשנת 1987. בתור דוגמא ללוחמי חופש הוא מביא את הלוחמים האפגנים שלוחמים באויב הסובייטי. מיותר לציין שאותם לוחמי חופש אפגנים הם הטרוריסטים הכי גדולים בעולם כיום
האם זה מעיד על משהו? על האיסלם? על הערבים? על המערב? על הקו הדק בין לוחמי חופש לטרוריסטים? תחי האירוניה

masterboy

New member
הCIA מימן את בין לאדן

מימן, אימן, נתן כלי נשק והגן עליו ואנשיו. בכל הזמן הזה בין לאדן המשיך להשיג שהוא נגד ארה"ב ושונא אותם אבל הם פעו ע"פ השיטה שאומרת שהאוייב של האוייב שלי הוא חבר שלי. שיטה מטומטמת אבל משתמשים בה כל הזמן.

a e q u i t a s

New member
השב"כ מימן את החמאס

שירות הביטחון הישראלי מימן את החמאס, כחלופה אופוזציניות לאש"ף החילוני, ותראה כעבור שנים לא רבות, החמאס הפנה עורף ופנה ללאמנות קיצונית פונדלמסטית, השיטה של אויב של אויב הוא חבר שלי - היא שיטה בר-קיימא בעולם והיא דיי עובדת.. אינטרסים אנשים מניעים את המערכת העולמית.

masterboy

New member
דיי עובדת בטווח הקצר

אנשים לא חושבים על הטווח הארוך וזה מה שקורה.

למעלה