תחכו לבחירות-עכשיו זה לא יעזור

paulgg50

New member
תחכו לבחירות-עכשיו זה לא יעזור

שלום לכולם עוד לא הבנתם ,גם אם תמותו הם באוצר לא יתנו לכם מה שאתם מבקשים בצדק,כי כשהם מסיימים את תפקידם באוצר,הם יעבדו לא אצלכם אלא בחברה שבה הם לא רוצים לפגוע ,כור,בנקים וכו,לכן אינכם מעניינים אותם,כנל בניזרי,כאילו מטפל בכם עם עין קורצת:טיפול בכם=סיוע לחרדים. רבותי יש כסף והרבה, 10% רק 10% מרווחי הבורסה נותנים 8 מיליארד,פותר את בעיית כל המשק,אבל בהם לא ייגעו מהסיבות שמניתי קודם. אז.....חבל על הזמן,הכל חרטה ועד הבחירות לא תקבלו דבר.

צלף

New member
שב ואל תעשה לא עדיף

צריך שבבחירות נהיה כוח ציבורי, ובשביל זה אסור לנו לחכות...

צלף,

מאחר ועד כה לא ניתן לארגן את כלל ציבור אנשים עם מוגבלויות יחד, איך תבנה לובי לאיוש בכנסת? נציג בעל מגבלה שאיננו אדם שעיסוקו פוליטיקה? היו מספר נסיונות כושלים בעבר לבחור נציג/ים שייצגו אותנו בכבוד בכנסת. הנסיונות נכשלו! ברגע שהנושא הופך ל-פוליטי, לכל אחד יש דעה פוליטית משלו ולא יזוז ממנה. מעבר לכך, אני לא רוצה לחשוב על כך שיהיה עלי לבחור במפלגה זו או אחרת כדי לקבל את הזכויות שחקקה כנסת ישראל. זכויות שמגיעות לכל אזרח בזכות ולא בחסד! ללא השתייכות פוליטית. חומר למחשבה.

צלף

New member
אתי את צודקת רק אם ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

בס"ד רק אם המאבק יסתיים בהצלחה - ויושג הכפלת קצבת נכות (אחרי 52 יום + התחלה של שביתת רעב). כלומר שלמאבק הקשה היתה (על זכויות שמגיעים לנו מראש) השפעה על דעת הקהל ועל המימסד הפוליטי אבל מה יקרה עם כל המאבק הגדול יסתיים בשיפורים צנועים וביאוש ממאבקים לעתיד לבוא. איזה תקוה יהיה לציבור המוגבלים לעתיד לבוא
כאשר אין השפעה (חוץ מסימפטיה) על ישום הזכויות
. לא תהיה ברירה אלא לחפש מימוש פוליטי בשותפות עם גורמים אלו או אחרים.
והבעיה של דעות פוליטיות פרטיות בתחום הביטחוני לא מהווה בעיה היות ומ- 20 שנה למד הציבור שני לקחים. 1) אין לימין ולשמאל פתרונות לבעיה הפלשתנאית, ואנו נידונים לחיות איתה לדור או דורתיים. 2) אי אפשר להגשים פיתרון בטחוני בהסכמת 1/2 מהעם (שלום או מלחמה). הלקחים הללו איפשרו את ממשלת אחדות עכשיו ולעתיד לבוא, ואינני סבור שמפלגה חברתית שציבור הנכים חלק ממנה יצטרך להכריע בשאלות ביטחוניות...

צלף

New member
דרשה לפרשת השבוע עם התיחסות ל

אקטואליה (כלומר בעיית הנכים והפיתרון הערכי לה.) מאת הרב אהרון ליכנשטיין - רב הישיבה של הר עציון באלון שבות. בקובץ המצורף

צלף

New member
דרשה לפרשת השבוע עם התיחסות ל

אקטואליה (כלומר בעיית הנכים והפיתרון הערכי לה.) מאת הרב אהרון ליכנשטיין - רב הישיבה של הר עציון באלון שבות. בקובץ המצורף

צלף

New member
שיחה על פרשת השבוע על הנושא

בס"ד גמילות חסדים של הציבור בישראל, ואיך ניתן לפתור את בעיית הנכים. מעביר השיחה: הרב אהרון ליכנשטיין ראש ישיבת הר עציון בקובץ המצורף

צלף , אי אפשר להאמין לפוליטיקה!

מזה 50 /נה שרומסים אותנו ולא נותנים לו לחיות כשווה בין שווים. פגשתי גם את מר ברק כאשר היה ראש ממשלה. ופגשתי גם את מר שרון טרם התמנה לראש ממשלה. שניהם הבטיחו שיעשו ככל יכולתם לשנוי העיוות שנגרר מזה 50 שנה. עד היום למעט דברים בודדים, עדין אין הכרה בקיומינו. אפילו הנציבה התפטרה כי לא קבלה תקצוב לבצע מה שהטילה עליה הממשלה. מקווה שיצליחו להחזירה חזרה לתפקיד חשוב זה. אז מה יש לנו? לפני הבחירות הבטחות. אחרי הבחירות כלום? השינוי צריך להיות במישור החברתי. החלת תלמידים בגנים ובתי ספר רגילים.כך ילמדו לקבל אותנו כשווים. נגישות לכל מתחם ולא משנה איזה הוא. תעסוקה ללא אפליה. בנוסף 4 הסעיפים שאולי ישפרו מצב של מרבית ציבור אנשים עם מוגבלויות. ואינני מתכוונת רק לרתוקים לכיסאות גלגלים. אלא הכרה בצרכיהם של בריאות הנפש, או סי די, דיסאוטונומיה, מושתלים, טרשת נפוצה, נפגעי תאונות דרכים, נפגעי נאצים, נפגעי פעולות איבה, אלמנות ושאירים, שינוי מדיניות לגבי הקצבאות למי שהגיעו לגיל פרישה. ועוד ועוד ועוד. למזלנו, ישנם כמה חברי כנסת יקרים שעושים ימים כלילות לשפר את מצב ה"נכים" בארץ. לדידי, כולם שווים, אם נתקלים במדרגה ולא משנה איזו, הקיר נשאר! חובה לאכוף את החקיקה על כלל הציבור. מי שלא יציית לחוק, יקבל קנס גבוה ביותר. אני עדין מאמינה שניתן למצוא דרך לרווחתינו. אבל קשה להאמין שאולי זו תחילתה של אוטופיה או מציאות?

pilovich shahaf

New member
אתי אברהמי שבת שלום..../images/Emo48.gif

אין לי בעיה זה שהודעתי בקשר למכתב הרשמי ששלחתי לראש הממשלה בנושא פגישתו עם נציגי הנכים לכשיחזור בשלום מארה"ב, יש לי בעיה שמה שאת אומרת וכן גם אחרים כאן בפורום, הן למעשה מובאים בריכוז, באופו רשמי, ולדעתי מכתב כזה צריך לקבל את גיבוי הנכים בכלל וחברי הפורום בפרט, על מנת שהסיכום הפעם יהיה,.....לא רק בשביל לבחירות
אני מקוה שירדת לסוף דעתי. אין לי בעיה שאת תוציאי מכתב נוסף עם אותו מסר, דרישה וכולנו נחתום עליו....ולא רק בשביל הבחירות
מבחן התוצאה. פ"ש. שבת שלום ולחיים שוב...

למעלה