תחלופה למרציפן?ומה טעם של בצק סוכר?
קודם כל שלום לכולן/ם
אני רוצה לאפות ולקשט לאימי עוגת יום הולדת. ראיתי שרוב העוגות המעוצבות פה מעוצבות ממרציפן ובצק סוכר- אך יש למשפחתי בעיה... משום מה לרוב המשפחה יש סלידה חזקה ממרציפן. לא אוהבים את הטעם
מה זה בדיוק בצק סוכר? האם הוא דומה בטעמו למרציפן? (לא מצויין באף אחד מהמאמרים שנמצאים פה או בפורום אומנות בעוגות השני) והאם יש תחליף שאפשר לעצב איתו את העוגה או לפחות לצפות אותה בצורה חלקה? מקווה לתשובות או פתרונות טובים תודה על עזרה מכל סוג שהיא
קודם כל שלום לכולן/ם


