תחלופה למרציפן?ומה טעם של בצק סוכר?

akane

New member
תחלופה למרציפן?ומה טעם של בצק סוכר?

קודם כל שלום לכולן/ם
אני רוצה לאפות ולקשט לאימי עוגת יום הולדת. ראיתי שרוב העוגות המעוצבות פה מעוצבות ממרציפן ובצק סוכר- אך יש למשפחתי בעיה... משום מה לרוב המשפחה יש סלידה חזקה ממרציפן. לא אוהבים את הטעם
מה זה בדיוק בצק סוכר? האם הוא דומה בטעמו למרציפן? (לא מצויין באף אחד מהמאמרים שנמצאים פה או בפורום אומנות בעוגות השני) והאם יש תחליף שאפשר לעצב איתו את העוגה או לפחות לצפות אותה בצורה חלקה? מקווה לתשובות או פתרונות טובים תודה על עזרה מכל סוג שהיא
 
ראשית ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שנית, רוב העוגות כאן מצופות בצק סוכר ולא מרציפן. בצק סוכר הוא בצק שטעמו מתוק ואינו דומה כלל למרציפן כך שאין לך מה לחשוש.
 

akane

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה!

שמחה לדעת :) עוד שאלות אם אני כבר מתייעצת- ראיתי שחלק קונות וחלק עושות את הבצק סוכר. אני די טובה באפייה ובבישול בכללי.... שווה לי להסתכן בעשייה בבית של הבצק סוכר? או שעדיף לקנות?
 

net the jet

New member
הרוב קונות-ולא רק בפעם ה 1 !

אלא באופן קבוע... בצק סוכר בייתי אניו מכיל חומרי שימור, ועל כן לא יחזיר מעמד כמו זה הקנוי-שתאריך תפוגה שלו לחודשים רבים.
 

hphp40

New member
האם בצק סוכר הוא חלבי או פרווה?

טרם קניתי, מישהי יכולה להסתכל ולהגיד מה כתוב? חשוב מפאת רגישות לחלב...
 
למעלה