תחליטו: אבו מאזן רלוונטי או לא?

vantan

New member
תחליטו: אבו מאזן רלוונטי או לא?

בשביל מה אולמרט רוצה להיפגש עם מי שהוא והציפורה שלו הכריזו עליו כ'בלתי רלוונטי'? מה קרה, הדוד בוש לוחץ? תיכף יחצ"ני קדימה יבואו להסביר ולתרץ.

gershon17

New member
סליחה שאני מתעקש

אבל 'יחצ"ני קדימה' זה לא גם אתה? קרה משהו דראסטי בחודשיים האחרונים שהחלטת שקדימה הפסיקה להיות תקווה גדולה והפכה להיות מטרה ללעג?

אני לא חושב שיחצ"נים של קדימה

כותבים כאן בפורום. למה כל תומך של קדימה ישר נחשב "יחצ"ן" ותומכי ליכוד או תומכי שינוי או תומכי העבודה לא נחשבים? יחצ"ן זה אדם שמקבל כסף. תומך זה מישהו פרטי שכותב דברים כי הוא באמת מאמין בהם, וככה מרבית הכותבים בעד קדימה בפורום הזה. אלא אם כן ראובן אדלר כותב כאן, מה שאני בספק, אין שום סיבה לכנות מישהו כאן "יחצ"ן".

vantan

New member
אתה קורא את הודעותי בסלקטיביות

עוד לפני הבחירות הודעתי שקדימה עבורי זה הרע במיעוטו וברירת מחדל ובוודאי לא 'תקווה גדולה'. הודעתי אפילו שאני שוקל להצביע 'ישראל ביתנו', אך ליברמן מפריע לי. בסופו של דבר הצבעתי 'קדימה' תוך כדי סתימת האף. האמת? גם היום אינני רואה באופק אלטרנטיווה ראוייה, בטח לא הליכוד המושחת בהנהגת זיגזגיהו. אני מצטער על כך מאוד כי אין לי אמון בממשלה הנוכחית שמתנהלת בשחיתות, מוכרת את המדינה לש"ס וליהדות התורה ואיננה נלחמת בטרור כפי שצריך.

ElvisAlive

New member
בוש לוחץ

כשאתה ראש ממשלת ישראל שהמממן הראשי שלה הוא הדוד סאם, אתה חייב להקשיב לו לפעמים. עכשיו גם אם אבומאזן באמת לא רלוונטי, צריך להוכיח את זה לעולם, כי הם לא בהכרח רואים ויודעים את מה שאתה יודע. גם שרון שלח את הבן שלו להיפגש. כשהעולם יראה שאנחנו נפגשים עם אבו מאזן והוא לא עושה/לא יכול לעשות כלום, הוא יבין שהוא לא רלוונטי.

vantan

New member
אם המממן הוא הדוד סם אז אל תרוץ

לקשקש ולתקוע בחצוצרות קבל עולם כי תיאלץ לקפל את הזנב אח"כ. שרון, לעומת אולמרט-ציפורה, ידע לכבוש את יצריו ולסכור את פיו, ואילו שני אלה לא חדלים לקשקש ולהביך את כולנו. זוכרים את 'אגרוף הברזל' מול הטרור? התוצאה: פתיחת מעבר קרני ע"י אולמרט-פרץ.

למעלה