תחליטו מי עדיף שיצעק,,,

a - s -inv

New member
תחליטו מי עדיף שיצעק,,,

יש שתי אפשרויות הראשונה שאנחנו נצעק בלויות בבתי חולים ברחובות נבכה את בני עמינו דמעות ישטפו את רחובות הארץ כל דמי אחינו יזעקו אלינו ממטה בזעקות,,,שוא נצעק ונבכה ונצטער אבל,,,בעולם יכירו בכאבינו יעריכו אותנו נהיה נאורים האפשרות השניה שיצעקו עלינו וישמיצו אותנו אם זה האום אם זה האיחוד הקונגרס הדומה ולא חשוב עוד מי וכל זה למה כי גרמנו לשכנים שלנו לצעוק לבכות את בני עמם כי טבחנו בהם כי התעללנו בהם כי הפכנו הרבה מהם למחוסרי דיור וכל זה כדי ש,,,אולי אנחנו נפסיק לצעוק ולבכות תבחרו מה עדיף A-S-INV מעדיף להיות רע ושקט שצועקים עליו מכל רחבי הגלובוס מטוב וצועק לרחבי הגלובוס

יש משהו בדברייך!!!

אני כמעט מסכימה איתך אבל עם היו נותנים לי את שתיי האפשרויות אני חושבת שהייתי מחליטה כמוך אבל אני לא בטוחה ב100% ממני קטלנית

אני מעדיף שאף אחד לא יצעק

נעשה את כל מה שצריך אבל בלי הרבה רעש ובהסכמת הצועקים

a - s -inv

New member
יש לך שתי אפשרויות

א) לקרוא שוב מה שקראתי ולהבין יותר פשוט ב) להסביר את מה שכתבת יותר פשוט

אני אטרח...

אני אומר שאפשר להמנע משתי האפשרויות קשה אבל אפשרי צריך להוכיח שהם הבעיה לאחר מכן לפרסם , ו.... מלחמה

a - s -inv

New member
תרתי דסתרי

אם תהיה מלחמה הם יצעקו וזה החלק האחד בדברי ואם לא תהיה בינתיים אנו צועקים מה חשבת שהעולם יקנה את הסיפורים שלנו שאנחנו בסדר ויבין את המתקפות שלנו על הערבים? תהיה רציני

עברית פשוטה ידידי

אני אומר לא מלחמה עד שיהיה גיבוי לפחות מאמריקה ועד אז להשתדל להיות כמה שפחות רעשנים להשמיד את מי שצריך בשקט!!!

למעלה