תחליף ג'לטין
היי,
חלק ממתכוני עוגות גבינה ומוס משתמשים בג'לטין. בעלי מתנגד לשימוש בג'לטין שעשוי מדגים. אני מבינה שאגר אגר הוא ג'לטין צמחי. רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום הג'לטין לעוגות? ואם כן:
1. איך לעשות את ההמרה כלומר אם רשום X ג'לטין כמה Y אגר אגר צריך להשתמש?
2. איך עובדים עם אגר אגר?
תודה..
היי,
חלק ממתכוני עוגות גבינה ומוס משתמשים בג'לטין. בעלי מתנגד לשימוש בג'לטין שעשוי מדגים. אני מבינה שאגר אגר הוא ג'לטין צמחי. רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום הג'לטין לעוגות? ואם כן:
1. איך לעשות את ההמרה כלומר אם רשום X ג'לטין כמה Y אגר אגר צריך להשתמש?
2. איך עובדים עם אגר אגר?
תודה..