תחליף חלב אם- איזה עדיף בעינכם?

תחליף חלב אם- איזה עדיף בעינכם?

כשאי אפשר להניק נותנים תחליף חלב אם, נכון? ברור שנכון, אבל איזה עדיף? מטרנה? איזומיל? סימילאק? רמדיה (זה עוד קיים במדפים, אתם יודעים....) מה לדעתכם? שאלתי כמה אמהות וותיקות וכל אחת אמרה לי משהו אחר, כשהמלחמה הברורה היא בין מטרנה לסימילאק. אז מה כדאי? יש ניסון פה למישהו? HELP ֱֱֱ

noa555555

New member
אני לא הכי אלופה בתחליפי חלב, אבל

בפעמים הנדירות שנעדרתי מההנקה (שנמשכה הצילו שנה וחצי שנתיים עם כל אחת ) החזקתי סימילאק רגיל בבית. זה היה מזמן... צריך לנסות ולראות באיזה תחליף התגובות של הראל יותר טובות, מבחינת הבטן. מאוד חשוב שהיציאות תהיינה סדירות, בעיקר בתקופת הגזים המתרגשת עליך לטובה (אמן שיעבור בשקט).

אז כן היא התרגשה חופשי התקופה הפלצנית הזאת...

ולבינתיים אני משתמשת במטרנה, כי את זה נתנו להראל הפנתר בבית החולים, אבל כולם אומרים שסימילק יותר טוב, ואני כבר לא יודעת מה עדיף ממה... אז חשבתי שיש פה עוד כמה עם ניסיון שיכולות ואו יכולים לתת חוות דעת...

ארי אל תתרגשי

מטרנה בסדר גמור הילד מגדל חדודים ובעוד 4 חודשים יתחיל לאכול הוא בסדר

אילה56

New member
מטרנה מול סימילאק

לא יודעת למה מטרנה נתפס אצלי כחלב אם וסימילאק כתחליף תחליף.משהו כמו מוצר דייאט. הכי טוב, ללכת עם התחושות שלך ואם אפשר אז גם לגוון מדי פעם כדי לבדוק את שניהם. ואולי לשאול בטיפת-חלב, להם אולי יש אולי יותר מידע מכל האמהות שמדווחות. אני זוכרת שהייתי כל הזמן בודקת את הקלוריות בכל מוצר ומוצר וכך בחרתי לילדים - כמובן את התחליף שמכיל הכי הרבה קלוריות.

כשאי אפשר להניק זה כי אין חלב ../images/Emo35.gif

אם יש חלב , ממליצה לך לשאוב ולשמור במקרר . לגדולה השתמשתי באינפילאק (סימילאק לפגים) ועברתי למטרנה . הקטנה - הנקה ומטרנה , בגיל 8 חודשים גם נמאס לה מהבקבוק ועברנו לחלב רגיל .

noa555555

New member
חלב רגיל לחלוטין לא מומלץ בגיל הזה ולא מתחת

לגיל שנה. רק שלא יהיו אי הבנות. יש בעיית עיכול קשה לתינוקות עם חלב רגיל. בכל אופן לא תמיד כשאי אפשר להניק זה בגלל שאין חלב, יש עוד סיבות. ברור שתמיד עדיף חלב אם אבל לא תמיד זה מתאפשר.

גילור

New member
אז אחרי "דוקטורט" בנושא:

שניהם טובים באותה מידה. א-ב-ל אחרי פרשת רמדיה אני פוחדת. מטרנה מיוצר במעבדה ישראלית. מעבדה שמיועדת למזון תינוקות. סימילאק במיוצר ב"אבוט" שזו מעבדת תרופות. פסיכולוגית, במעבדת תרופות הפיקוח קפדני הרבה יותר (או לפחות אני משכנעת את עצמי בזה). ויחד עם זאת, אם המטרנה טוב להראל, לא הייתי מחליפה. לתינוקות רבים החלפת התמ"ל עושה סמטוכה בבטן ורגורם לגזים ועצירויות או לחילופין - שלשולים.

הווו....תשובה- תשובה !!!

האמת היא שהנקתי מההתחלה אבל הראל לא עלה במשקל ולבושתי אף הרביץ ירידה של למעלה מ- 400 גרם , ככה שקיבלתי הוראה לעבור רק לתחליף וכך עשיתי. בביה"ח נתנו מטרנה ולכן המשכתי בה. גם אני מפחדת מרמדיה, למרות שאני חייבת לומר שאת שלושת הגדולים שלי גידלתי אך ורק על רמדיה, כי אז אהבתי את הריח הנעים לעומת הריח הדי דוחה של המתחרים. זה די טיפשי כי לא יעלה על הדעת שאחרי האסון הגדול הם ימשיכו לפשל, אבל ברמת ההרגשה זה לא מרגיש נוח וזה טבעי. בקיצור- עזרת לי להתקבע על המטרנה ועל כך תודתי.
ארי.

noa555555

New member
תאמין לי, מאחת מנוסה בתחום,

יש לזה טעם דוחה שהיה מרחיק אותך לקילומטרים. והאריזה המקורית כל כך דואבת ולחוצה לפעמים שגם לגעת בה אין מצב. ואין חשק
(גודש שהצילו,שפיצים צורבים בכל מגע באריזה כי הרפלקס מתחיל ) היא פשוט עוברת לפאזה אחרת.והיא כבר לא אביזר , היא מכשיר. ואת כל זה אני אומרת לך בתור אחת שהניקה שנתיים את הראשונה ושנה וחצי את השניה. מתוך זה שנה מלא לגמרי כל אחת. מלא זה אומר בלי תוספות מזון כלשהן למעט טעימות קטנטנות להכרת טעמים, ומים רק בסוף השנה הראשונה. פשוט כך יצא. מצטערת לקלקל לך את הפנטזיה המתוקה והלבנה

noa555555

New member
במקרה זה

הקנקן ותוכו הם אחד, תאמין לי
(זה יוצא החוצה). חחחחחחחחחחח.

תלוי

גם בילד עם הבכור השתמשתי במטרנה עם הקטנה השתמשתי בסימילאק גם לתינוקות יש העדפות

אריאלה יקרה ואהובה../images/Emo140.gif

ראשית, אני מתנצלת, על זה שנעלמתי קצת, לא הייתי הרבה בנט,, התחלתי לארגן, לסדר מרכז לסדנאות וטיפולים - והקצת שהייתי, היה בפרסום . בעניין שאלתך, אחת מבנותי שתהיה בריאה, גדלה על מטרנה
שום בצל ושאר ירקות... גם כשהיה סימילק ... אז אם החלטת עדיין אולי עזרתי מעט
איחולי שוב , את האיחולים עוד הייתי כאן, מקווה שראית, הרבה שמחה ובריאות טובה חיבוק ענק אריאלה "מרכז האור-קסם בטבע"

למעלה