אין כמו אקסטרים
New member
תחליף טבעי ובריא לאינסטנט פודינג/קורנפלור
היי,
לפני כמה ימים הכנתי עוגת גבינה טבעונית על בסיס קרם קשיו(מתכון קלאסי של קשיו, חלב שקדים, דבש ולמעבד המזון)
האמת שחשבתי שהוא יהיה מוצק במקרר, אבל לצערי הוא חייב מקפיא.
השאלה היא האם יש דרך לייצב אותו? ניסיתי להשרות צ'יה טחון עם מים ולערבב, זה אומנם עבד אבל זה הפך את הקרם קשיו למנומר..
אשמח להצעות.
היי,
לפני כמה ימים הכנתי עוגת גבינה טבעונית על בסיס קרם קשיו(מתכון קלאסי של קשיו, חלב שקדים, דבש ולמעבד המזון)
האמת שחשבתי שהוא יהיה מוצק במקרר, אבל לצערי הוא חייב מקפיא.
השאלה היא האם יש דרך לייצב אותו? ניסיתי להשרות צ'יה טחון עם מים ולערבב, זה אומנם עבד אבל זה הפך את הקרם קשיו למנומר..
אשמח להצעות.