תחליף טבעי ובריא לאינסטנט פודינג/קורנפלור

תחליף טבעי ובריא לאינסטנט פודינג/קורנפלור

היי,
לפני כמה ימים הכנתי עוגת גבינה טבעונית על בסיס קרם קשיו(מתכון קלאסי של קשיו, חלב שקדים, דבש ולמעבד המזון)
האמת שחשבתי שהוא יהיה מוצק במקרר, אבל לצערי הוא חייב מקפיא.
השאלה היא האם יש דרך לייצב אותו? ניסיתי להשרות צ'יה טחון עם מים ולערבב, זה אומנם עבד אבל זה הפך את הקרם קשיו למנומר..

אשמח להצעות.
 
קסנטן גם

מוסיפים בזהירות מתחילים מרבע כפית מערבבים היטב ובודקים את הטקסטורה.
גם קוזו יעשה את העבודה רק שאיתו עובדים כמו עם קורנפלור כדי שיסמיך
אגר אגר מוצר מאצות , שקוף וג'לטיני
 

ladybug6

New member
שמן קוקוס מייצב קרמים בקירור

לא חייבים להקפיא אבל חייבים קירור. זה מה שבדר"כ עושים בקרמים על בסיס אגוזים. יש סוגים שיש להם טעם וריח של קוקוס ויש כאלה שלא והם ניטרליים.
בהצלחה :)
 

גםאני5

New member
טפיוקה

פשוט מעולה (יש גם פודינג כשל"פ ע"ב קמח טפיוקה בגרסה מהודרת כמעט כל פסח)
 
למעלה