תחליף לאינהלציה של טרבולין + בודיקורט +כלוריד

תחליף לאינהלציה של טרבולין + בודיקורט +כלוריד

שלום לכם,
המתוק שלנו בן שנתיים ושלושה חודשים.
יש לו שיעול שמתמשך כבר המון זמן, והיום היינו אצל רופא כי זה כבר ממש שיעול רטוב עם ליחה.
הרופא נתן לו לעשות אינהלציה של טרבולין + בודיקורט + כלוריד.

מה התחליף הטבעי לכל החומרים הכימיים הללו??
מה עושים??
תודה רבה!!!

אלמוג86

New member
עם כל הכבוד

לטבעי, אני לא הייתי מחליפה תרופות בחומרים אחרים.
אתם קיבלתם ממנו תרופות במרשם שהן חשובות מאוד.
בתור מי שמתעסקת ברפואה משלימה.
אני ממש ממש לא ממליצה להחליף תרופות רופא במרשם.
ברפואה משלימה אלה להשתמש בה כמו שהשם מרמז.
כהשלמה והקלה על תסמינים!

הולכים למרפא ברפואה סינית

בעל ותק ואחראי, מומחה לילדים כדוגמת אפרת אברמסון או דרור יוסיפון, או ד"ר רענן הרץ
ונעזרים בדיקור /צמחי מרפא על מנת למנוע התקפים כאלה בעתיד ועל מנת לתמוך את ריפוי ההתקף הקיים.

מורידים מהתפריט מוצרי חלב, במיוחד חלב ניגר, בננות, בוטנים, ממעיטים עד כמה שניתן בסוכר ובקמח

בכל מקרה לא מפסיקים

טיפול תרופתי ללא התיעצות עם הרופא שהתווה אותו! לכל תרופה יש את הדרך להפסיק מבחינת מינונים. מעבר לכך שבעיני מטפל ברפואה משלימה שנותן הנחיות לאיך לנהוג בתרופות הוא שרלטן, שכן זה לחלוטין לא בתחום האחרויות המקצועית או הסמכתו ,אלא אם הוא גם רופא בהכשרה מתועדת

סביון1

New member
אני יכולה למסור פרטים במסר על המטפל שעזר מאד

לבן שלי שהיה בגיל דומה, ובסופו של דבר הציל אותו מכמויות הסטרואידים שהיה שואף. הוא היה במצב הרבה יותר גרוע ממה שאת מתארת. אבל כמו שכתבו לך, כל עוד את לא בטוחה במה שאת עושה, אל תנסי להחליף, וכל עוד אין ברירה עושים אינהלציות ואומרים תודה לאל שהילד לא צריך לבלוע סטרואידים ומסתפק בלשאוף אותם.

ובאופן כללי לגבי מטפלים אלטרנטיבים - לפעמים צריך לנסות כמה מטפלים וכמה שיטות עד שמוצאים מה שעוזר. זה לא מדע מדויק ויש גישות שונות.

יוספה 51

New member
אצלנו מה שעשה את זה היה טיפול הומיאופטי

קלאסי, אחרת זה פשוט החלפת תרופה ממין אחד בשניה (ממין יותר 'טבעי'), במקביל לסטרואידים ולאינהלציות, עד שבסיכומו הצלחנו להפטר מהן לגמרי. יחד עם זאת, בדברים אחרים ההומיאופטיה לא עזרה כך ש... . מה שכן, יש לנו נסיון לא מוצלח עם מינון תרופות שהלך וגבר ככל שהתמדנו עם הרפואה הקונבנציונאלית.

סביון1

New member
גם אצלנו היה כך, המינון רק הלך וגבר והמצב רק

החריף. ואנחנו עוד הלכנו לפרופסור שממעט בתרופות, כך נאמר לנו.

למעלה