במתכון הזה נראה לי
שמתאים קורנפלור
אף פעם לא ניסיתי . אבל ההגיון אומר לי להרתיח את הכוס חלב על להבה נמוכה להוסיף לו סוכר וניל. בכוס נפרדת לערבב מעט חלב קר עם כף קורנפלור. וכשהחלב רותח לשפוך את החלב המעורבב עם קורנפלור ולבחוש במהירות עד שהדיסה מסמיכה .כמובן לצנן.ולערבב עם השמנת והגבינה.
ודרך אגב לטבול את הביסקוויט בחלב יותר טעים.
ועוד יותר טעים חלב מעורבב עם נס קפה (אם אפשרי)
מקווה שעזרתי.
וספרי איך יצא אם הכנת
טובה