Ellush היחידה
New member
תחליף לחמאה במתכון
שלום לכולן! יש לי עוגה שאני מכינה, שזו עוגת שוקולד עם מוס חלבה. מוס החלבה, במתכון המקורי שלו, מכיל 200 גרם חמאה, 3 כפות אבקת סוכר, 100 גרם חלבה ו 50 גרם שוקולד לבן מומס הבעיה היא שבגלל הכמות האדירה של החמאה, היא נורא משתלטת על הטעם ואני באופן אישי לא אוהבת את זה. ניסיתי להוריד את הכמות של החמאה ל 150 גרם, אבל עדיין מרגישים את הטעם שלה השאלה שלי היא, האם יש משהו שאפשר להחליף איתו את החמאה, בלי לפגוע במרקם של המוס - זו עוגה שצריכה להמצא בקירור ואני מפחדת שאם אוריד יותר מדי מהחמאה, אז המוס יהיה נוזלי או יתפורר... ת ו ד ה
שלום לכולן! יש לי עוגה שאני מכינה, שזו עוגת שוקולד עם מוס חלבה. מוס החלבה, במתכון המקורי שלו, מכיל 200 גרם חמאה, 3 כפות אבקת סוכר, 100 גרם חלבה ו 50 גרם שוקולד לבן מומס הבעיה היא שבגלל הכמות האדירה של החמאה, היא נורא משתלטת על הטעם ואני באופן אישי לא אוהבת את זה. ניסיתי להוריד את הכמות של החמאה ל 150 גרם, אבל עדיין מרגישים את הטעם שלה השאלה שלי היא, האם יש משהו שאפשר להחליף איתו את החמאה, בלי לפגוע במרקם של המוס - זו עוגה שצריכה להמצא בקירור ואני מפחדת שאם אוריד יותר מדי מהחמאה, אז המוס יהיה נוזלי או יתפורר... ת ו ד ה