תחליף למילה "רמה בינונית"

תחליף למילה "רמה בינונית"

שלום, אני מעוניינת לציין בקו"ח שיש לי ידע בתוכנת תכנון מכאני - הפרט הזה הוא משמעותי מבחינת הידע בכללו, כלומר יש לדעתי יתרון בכך שאני מכירה את התוכנה ובעלת ידע כלשהו בשימוש בה. הידע הזה אינו מספיק בשביל לעסוק בתכנון מכאני כתפקיד עיקרי ועם זאת התפקיד המבוקש הוא בכיר יותר מכזה שעוסק בתכנון מכאני בלבד (מדובר על ניהול פרויקטים בתחום). לכן, מצד אחד חשוב לי לציין את הידע הזה ומצד שני המילה "רמה בינונית" נשמעת רע.... היש לכם רעיון כיצד לציין זאת אחרת? אולי "רמה בסיסית"? או "ידע בסיסי בתוכנת... " תודה

שיווק עצמי

זה נשמע שפרט המידע הזה, שמתייחס להכרת התוכנה צריך לתת למראיין הבנה מה את מסוגלת לנהל. למה שלא תסבירי זאת במשפט אחד ברור. עזבי ניסוחים מקובלים ושבלוניים, עליך לתת לקורא תמונה כמו שאת מבינה שחשוב לו לקבל כדי להכיר אותך.

הזוייה

New member
אז פשוט כותבים

ידע בתוכנת תכנון מכאני. בשביל מה ליצור תהיות מה זה בינוני, חלש או חזק. הראיון האישי כשישאלו אותך אם את מצטיינת בתחום שציינת תגידי שאת ברמה בסיסית ומתכוונת ללמוד ולהשתפר כדי ליצור הבנה שאת מעוניינת לצמוח ולהעצים את עצמך. מצד שני, אם זה בכלל לא רלוונטי למשרה שאת שולחת את קורות החיים, אין טעם לכתוב סתם משהו שאין בו "בשר" זה כמו שאני אכתוב ב- שפות" יודעת ערבית, כשבפועל מכיתה ו' שלמדתי אולי אני מבינה כמה מילים בלבד היום.

למעלה