תחליף לנייר כסף ?

תחליף לנייר כסף ?

למי לא נמאס לחורר את הנייר כסף ולהחליף אותו בכל ראש.. לפי מה שהבנתי יש איזשהו תחליף לנייר כסף, מין חתיכת ברזל שדוחפים לתוך הראש של הנרגילה, עלייה יש חורים. שמים שם את הגחל והכל מסתדר אחלה. השאלה שלי היא האם הדבר הזה קיים, ואם כן, האם הוא שווה משהו ? אה וכמובן, איפה אפשר לקנות אותו ? (באיזו חנות ביפו) תודה מראש

gilsasson

New member
הנה

1. נח'לה שופ פ"ת מוכר את זה. 2. חרטה ברטה. אין על נייר כסף. 3. תחסוך מעצמך את זה.

sgold666

New member
לא ניסיתי האמת

אבל לך תדע מה הם שמים בפנים אין איפה לראות בדיקות שלהם דרך אגב טבק אראביק גורם לכאבי בטן וסחרחורות להרבה אנשים (ילדים)

ניסיתי, לא מצאתי ביפו ואם אתה שם

לב טוב אז יש שם שקח שתופס את כל המקום של הפחם. תקשיב לי אחי 0 זה מיותר. לך לחנותץ כלי בית ותקנה משהו דומה של הכיור והסתדרת.

הבנתי..

תודה בכל אופן יש לך איזו המלצה אחרת לאביזרים שבאמת משפרים או מייעלים את הנרגילה ? כי בכל מקרה אני אהיה מחר ביפו ויש לי קצת כסף ספייר שהרווחתי בווינר אז אני רוצה לשפר קצת את הנרגילה

3

פינג'אן פגמים לגזיה. מומלץ במקום לפתוח מנגל שלם. ככה לא תיאלץ סתם לזרוק פחמים, קל ונח להכנה על הגז בבית או עד גזיה מחוץ לבית.

4

מלחקיים תנין. דגש על מלקחיים אלה ספציפית כי איתם ניתן לשבור פעמי מנגל בלי לדאוד שהמלקחיים יתעקמו. הם מאד חזקים וטובים. ניתן להשיג גם בשחור.

לעשות ביד../images/Emo9.gif

פשוט לקחת מכסה של קופסאת שימורים לקפל לה את השפיצים מסביב כלפי מטה ובאמצע לעשות חורים עם מסמר.. מאוד פשוט ומחזיק מעמד הרבה זמן לא צריך לקנות אותו וחוסך נייר כסף ואת כל הסירבול שאיתו... ואם כבר קופסאות שימורים... עם הקופסא עצמה.. אפשר להוריד לה את 2 הצדדים.. לחבר 2 קופסאות כאלו יחד אחת מעל השניה ולהדביק בניהן עם איזולירבנד... כמה חורים עם מסמרים בצדדים והופ... יש לכם חוסם מרוח...

למעלה