תחליף לסולת בקציצות המצורפות ?

michalgad

Active member
רוצה לשמור את המתכון לפסח . מה יכול להחליף את הסולת?
 
רוצה לשמור את המתכון לפסח . מה יכול להחליף את הסולת?
שיטת ההכנה מזכירה מפרום. בפסח חמותי שתחיה ממירה את הסולת בקמח מצה, אבל זה לא הכי נוח כי בניגוד לסולת שתופחת ונדבקת היטב, קמח המצה לא מתנהג כך ולעתים קרובות קמח המצה נושר לתוך שמן הטיגון ומזרז את חריכתו. אבל, זוהי ברירת המחדל היחידה. בהצלחה. זה נראה ממש טעים.
 

michalgad

Active member
שיטת ההכנה מזכירה מפרום. בפסח חמותי שתחיה ממירה את הסולת בקמח מצה, אבל זה לא הכי נוח כי בניגוד לסולת שתופחת ונדבקת היטב, קמח המצה לא מתנהג כך ולעתים קרובות קמח המצה נושר לתוך שמן הטיגון ומזרז את חריכתו. אבל, זוהי ברירת המחדל היחידה. בהצלחה. זה נראה ממש טעים.
תודה אז את חושבת שהכי קרוב זה קמח מצה ולא קמח תפוחי אדמה?
 
תודה אז את חושבת שהכי קרוב זה קמח מצה ולא קמח תפוחי אדמה?
בכלל לא חשבתי בכיוון של קמח תפו"א אבל נראה לי שזה מתאים מאד. בעבר נהגתי להמליח טיפה פרוסות חציל, לטבול מיד בקמח תפו"א, לנער ולטגן. בלי ביצה.
זה נדבק היטב, יצר ציפוי דק ופריך על החציל וצמצם מאד את ספיגת השמן. שווה לנסות.
 

חנהפ

Active member
רוצה לשמור את המתכון לפסח . מה יכול להחליף את הסולת?
אני חושבת שקמח מצה יתאים בול, כי הוא יתן את הקריספיות שסולת נותנת
 
למעלה