קיבלתי מתכון למעין ״קורנפלקס״ מקמח קוקוס וממותק בסטיביה, שהיא מרכיב בעייתי מבחינתי.
במה ניתן להחליף את הסטיביה, אם יש צורך, בכלל?
האם לקמח קוקוס יש מתיקות טבעית שמספיקה למי שלא אוהבים את דגני הבוקר שלהם מתוקים מאד?
לגבי השאלה על המתיקות הטבעית - זה עניין של טעם. מה שמספיק מתוק לך לא בהכרח מספיק מתוק לאחר.
זה רק עניין של לנסות ולהתרשם.
אם זה יעזור אז יש כאן: https://goo.gl/cXBZP7
טבלת ערכים תזונתיים של קמח קוקוס.
רשום שיש 8 גרם (לכל 100 גרם מוצר) של פחמימות שמגיעות מסוכרים.
האם 8% מתיקות זה מספיק או לא בשביל קוקוספלקס - נחכה לתשובה ממך.