תחליף לפורמולה

lilach431

New member
תחליף לפורמולה

שלום, אני משתמשת כבר יותר משנה בפורמולה הומאופטית הכוללת את הרכיב R15. לאחרונה נאמר לי בכמה בתי מרקחת שיש בעיה עם היבוא שלו לארץ. רציתי לדעת האם מישהו יודע משהו על זה והאם יש חומר אחר שמחליף אותו כדי שאוכל להמשיך להשתמש באותה הפורמולה שקיבלתי ושעזרה לי מאד. תודה לילך

enatti

New member
היי לילך

אנא כתבי את שם הפורמולה כדי שאוכל להתיחס לנושא. כל טוב ענת הומיאופתית קלאסית

lilach431

New member
עינת, עוד פרטים לבקשתך

תודה על תגובתך המהירה וקצת פרטים.. אני לא יודעת אם את מכירה אבל מדובר במישהי בשם "איילה ציפורניים" ז"ל , שעשתה לי את האבחון והכינה לי מרשם שהכינו בבית מרקחת. המרשם כולל את החומרים: igantia h-d,Nervo heel,r-15 זה מגיעה בטיפות. כאמור בחודשים האחרונים אחד החומרים חסר ולכן הפסקתי להשתמש בפורמולה. ייתכן שאני מבלבלת ולא מדובר בהומאופטיה קלאסית?? במקור המרשם ניתן (ובצירוף לו בקבוק נוסף) להקלה ברגישות בלתי נסבלת בדרכי השתן והוא אכן חולל נפלאות! במקביל היתה גם הקלה משמעותית במיגרנות ותופעות טרום ויסתיות. אחרי הפסקת השימוש לא חזרה הבעיה בדרכי השתן, לפחות לא למימדים שהיתה בזמנו אך התופעות הטרום ויסתיות חזקות והרבה יותר מפעם. זה פחות או יותר הסיפור, האם יש לך רעיונות?? תודה, לילך

clipsa

New member
זו הומאופתיה מודרנית..

שלום אילה נהוג לתת מספר תרופות יחד בהומאופתיה מודרנית, הרעיון הוא שבכוחן של הרבה תרופות לרפא תופעות טרום וויסתיות, רגישות במע השתן ומיגרנות. כל תרופה הומאופתית יכולה אמנם להקל על סימפטום מסוים אבל לא בהכרח ל ר פ א אותו.. וזה העיקר. ההבדל בין הקלה לריפוי הוא שבהקלה לא טיפלנו בגורם העמוק שהביא להתפתחות הסימפטומים האלה דווקא. בהומאופתיה קלאסית נבחרת תרופה אחת בלבד שמכוונת לטפל בכל אותם הסימפטומים דרך הבנת האדם תכונותיו ונטיותיו המיוחדות לו. ( בתגובה שכתבתי לסבסטיאן אתמול כתבתי גם על הנושא הנ'ל) טיפול הומאופתי קלאסי יוכל להביא להקלה וריפוי עמוק לאורך זמן דרך ההבנה ועד למודעות..
שולמית

רשף כשף

New member
אם אינני טועה

"איילה ציפרניים" היא ביתו של "צבי ציפרניים" שהיה מאבחן אנשים לפי ציפורניהם. צבי למד את תורת האבחון בציפרניים עוד בהיותו מלח על אניה שהפליגה בים סין, ולמד מהמלחים הסיניים. את התרופות נהג צבי להכין בעצמו, ולהתאימן לכל חולה בנפרד, לא מדובר בתרופה מסחרית. לגבי איילה, שלמדה מאביה ועסקה בריפוי אנשים, לא ידוע לי אם המשיכה על פי דרכו להכין את התרופות בעצמה, או הפנתה אנשים לבית מרקחת.

מעניין, עוד צבי עולה לחלל האויר

צבי צפרניים היה מרפא אך לא הומיאופת. הוא רשם קוקטלים של רמדיס, אבל הוא לא היה הומיאופת. כמו שאדם ימליץ לחולה לקחת כדור לכאב ראש אך זה לא עושה אותו לרופא M.D. ללא ספק היה אדם מחונן ואומרים שנפטר מבלי להעביר את הידע הרב שהיה ברשותו. גם הוא היה מזמין את תרופותיו מבית המרקחת.

צבי ציפורניים

היה מאבחן דגול. הוא לא היה הומאופת וטפל עם תרופות-תרכובות (הומאופתיה צרפתית). את הידע שלו הוא העביר לבנו שסיפרו שהיה מחונן כאביו והוא נהרג בתאונת דרכים (אם אינני טועה). אח"כ העביר את הידע לבתו אילה שנפטרה לפני כמה שנים. אני הייתי אצלו לפני 35 שנים בערך. הייתי בת 16 ואני זוכרת שהוא השאיר עלי רושם עמוק. הלכתי אליו כדי לטפל באקנה הוא אמר לי אז שהייעוד שלי זה לעזור לבני אדם וזה מה שיעשה לי טוב. היום אני הומאופתית והיכולת הזו -לעזור לבני אדם עושה לי כ"כ טוב...(האקנה, אגב, לא פחת עם הטיפול ההוא...) שבת שלום עירית

צבי גם בדק אותי

לפני כשש עשרה שנה לטיפול באסתמה שלי הלכתי אליו עם אבא שלי ונראה לי שהוא הרגיש לא בנוח לדבר איתי על הדברים שהוא ראה כי הוא רק רמז לי על דפוסי האשמה שלי הוא גם נתן לי רמדי הומאופטית משולבת בתרגילים אבל לצערי זה לא עזר לי אז... אבל אני חושב גם שרמת התקיעות הנפשית שלי אז הייתה די גדולה ולא אפשרה לרמדי לחלחל... ואולי לא. מי יודע בכל מקרה יהיה זכרו של האיש המופלא הזה ברוך

אהלן עירית

כמו שאני זוכר בנו נהרג בצבא בתאונת טיסה. או אולי אני טועה. דרך אגב נכתב בשרשור שהוא קיבל את הידע מימאים סינים, יתכן מאוד, אך סינים מעולם לא עסקו בהומיאופתיה, לפחות לא כמו שאנו מכירים.

lilach431

New member
אכן הכוונה לביתו של..

אחרי כל התגובות שלכם, וגם בפורום נוסף..אני מבינה שטופלתי במשהו שעימם את הבעיות ואולי לכן אחרי שהפסקתי כמה חודשים עם התרופות הרגשתי דברים בעוצמות כאלה..בכל אופן, אשמח להיפטר ולתמיד ומכל התופעות האלה שכמובן לרפואה הקונבנציונלית אין מה לתת נגדן חוץ מאנטיביוטיקה לשלושה חודשים, כטיפול מניעה לדלקות בדרכי השתן או כדורים נגד כאבים למיגרנות לפני מחזור או סתם כדורי הרגעה לעצבים שלפני/אחרי/תוך כדי כל הבלגן הנשי הזה... אז מהיכן מתחילים? אחד הדברים שהערצתי אצל איילה ציפורניים היה האיבחון דרך הסתכלות בציפורניים. לצערי לא הכרתי את אביה, הבנתי שהוא היה גדול מכולם. אז האם ההומאופטים הקלאסיים מאבחנים כולם באותה דרך? או מה שמאפיין את כולם זה רק השימוש במרכיב אחד שאמור "להתלבש" על מהות הבעיה? והכי חשוב, איך בוחרים את האמיתי? מתי אפשר לזהות שזה לא הצליח.. תודה לכל המגיבים/ת והמסייעים/ות, לילך

האבחנה על פי ההומיאופתיה הקלאסית

אינה נעשית על פי הצפרניים אלא על פי כל מה שנתפס בחושים, כולל אינפורמציה מהקרובים. למעשה כל פרט שיכול לשפוך אור על האדם החולה. את האינפורמציה שמתקבלת מתרגמים לרמדי אחת ואישית. אחר כך בא שלב המעקב והנסיון להבין מה קרה והאם יש תהליך תקין או שאין כלום. אם לא קרה כלום ( לאו דווקא בבעיה שבגללה החולה מגיע, אלא בכלל ) אז ההומיאופת שואל את עצמו שאלות, אולי הרמדי שבחר אינה מדוייקת, אולי הרמדי מתאימה אך לא עוצמתה, אולי כוח החיים של החולה חלש ואינו מגיב, אולי קורה משהו אך ברמה סמויה עדין וכדאי להמתין וכו'. צריך לתת קרדיט וזמן לתהליך ולגוף. נדיר שהומיאופת יחליף רמדי לפני חלוף חודש, וזה מעט זמן. הרבה הומיאופתים מקלקלים תהליך ריפוי בגלל שנהגו בפזיזות ולא המתינו די הצורך לפני ששינו משהו. האם כל אותו זמן השתמשת בקוקטייל שקיבלת ? מענין עד להיכן השפעתו הגיעה אצלך ואילו תמורות חלו בחייך.

למעלה