נשמע קצת מוזר
למה ביתך רגישה? מי נתן לך את ההמלצה? למיטב זכרוני בחלב אם יש באופן טבעי לקטוז (בלי קשר לתזונת האם) ומערכת העיכול שלך בין כה וכה מפרקת את הקזאין כך שהיא לא מקבלת קזאין מחלב האם. בכל מקרה, מוצרי חלב הם בעיקר מקור טוב לסידן ולחלבון. תוכלי לקבל סידן ממוצרי שומשום למינהם (קצת עתיר קלוריות) וחלבון תוכלי לקבל ממוצרים מן החי כמו עוף, ביצים, בשר ודגים ומהצומח כמו קטניות קינואה וכד'. הייתי ממליץ גם להכנס לפורום תזונת ילדים ותינוקות בתפוז שם מנהלת הפורום היא תזונאית קלינית שמתמחה בנושא.