תחליפים והנקה

בזי

New member
תחליפים והנקה

שלום לפורום! בני בן 4.5 חודשים והוא אוכל פעמיים ביום סימילאק+ 4 ארוחות נוספות בהנקה (פשוט חזרתי לעבודה...). האם להנקה עדיין אותה השפעה של שמירה על המערכת החיסונית וכו`?

מיכלחן

New member
למה לא

כמה שיותר תניקי, יותר טוב. בטח שיש משמעות. אני מציעה לך לבחון אפשרויות לשאיבה

דספרדו

New member
חליק!

אני אישית אהממ.. מעדיף הנקה {ברור} אבל תראי המון שחקני כדור סל ענקים נולדו פגים והוזנו ע``י אבקות למיניהן ועוד המון סוסונים שאני מכיר בכלל אומרים שלא משנה , הרי בגן יתפוס בין כה הכל נכון שחלב אם עדיף..אבל אין מה לעשות, אילוצים. ככה שלא ממש משנה, עשי מה שיכולה ותרגישי טוב עם זה. בכלל רק טוב!!

מיה30

New member
ועכשיו בכלל יש מחקר חדש ש...

אומר שלא טוב להניק הרבה. אני כמובן בעד הנקה ו...הרבה כן,כן.... המחקר החדש שמתפרסם הימים אילה ממש אומר שתינוקות אשר ינקו זמן ממושך עשויים לחלות במחלות לה כליליות והסתיידויות בכלי הדם. מה אני אגיד לכם....יכול להיות, אבל...מה כ`פת לי חושבת קודם על מה שנוח לי ובטח זה להניק ואח``כ לחשוב גם על....ההנאה.... אחחחחח כבר מתגעגעת להניק.....באמת כייף.... וכל זה בהתחשב בעובדה שאני הנקתי את הבן הקטן שלי עד גיל 10 ח` ז``א עד לפני חודשיים. אז.....הנקה מהנה.... כן כן גם לך.... ;-) מיה30

לי28

New member
כל עוד.. אפשר.. כדאי לחלוץ

בזי היקרה, כל עוד הוא מסכים ואת יכולה... עדיף תמיד לתת את הטבעי. אני גם הנקתי את בתי עד גיל חצי שנה, שהיא היתה בת 3 חודשים חזרתי לעבודה, בבוקר לפני צאתי היתה ארוכה טבעית ושחזרתי עוד בדרך שעליתי למטפלת במדרגות... הייתי מכינה את השליפה... אז יקרתי.. עזבי אותך ממחקרים, אל תגידי שאת לא נהנת.... שלך לי28

למעלה