לגבי מה ששאלתי, קבלי ביטול. הבנתי את העניין
של האגבה.
בכף סירופ אגבה 16 גרם פחמימות ולכן צריך להתחשב בו
כפחמימה ולהשתמש בו במתינות ובהתחשבות.
בואי נגיד שאם אני משתמש פעם היום בכפית/כפית וחצי,
זה באזור ה7 או 8 גרם פחמימות, שזה שווה לפרוסת לחם קל (תלוי איזה, אבל פלוס מינוס) ולכן יש להתחשב בזה כשסופרים את הפחמימות ובהתאם לכך, מזריקים כמות אינסולים מסויימת.
עניתי והסברתי לעצמי
הסוכרת הזאת מעצבנת. חצי שנה בעניינים וזה עדיין מתסכל.