תחליפי שוקולד

  • פותח הנושא yIJה
  • פורסם בתאריך

yIJה

New member
תחליפי שוקולד

לאחרונה התחלתי לסבול מבעייה של חדירת מיצי קיבה לקנה הנשימה. הייתי בקופ"ח, שם שאבו כל מה שצריך, טיפלו בבעייה וכעת אני על כדורים שאמורים להפחית לי באופן משמעותי את מיצי הקיבה ולהוריד את החומציות, כדי שפחות אסבול כשזה עולה לי. בנוסף אמרו לי שאסור לי בתכלית האיסור לאכול שוקולד, כי אז ישר יעלו לי חומצות חזרה. אני די מכורה לשוקולד, ועד היום צרכתי המון שוקולד, בערך כל יום (ובכל זאת אני רזה). האיסור החדש מאוד מאוד קשה לי, ואני חוששת שלא אעמוד בו לאורך זמן. אני מחפשת משהו שהוא תחליף לשוקולד, שלא מכיל את החומצות המסוכנות (שוקולד חרובים הוא לא פתרון, כי הוא עושה את אותו אפקט, לפי מה שהרופאים אמרו). למישהו יש רעיון? הרופאים אמרו לאכול פרי במקום שוקולד. אבל באמת, תהיו רציניים! פרי ממש לא משמש לי תחליף לשוקולד
 
הבעיה בשוקולד

היא השומן. את צריכה למצוא את התחליף שטעים לך אבל שהוא דל שומן. תנסי מעדנים בטעם שוקולד עד 3% שומן.
 
שוקולד

ממה שידוע לי בשוקולד יש שני דברים שעשויים לגרום לזה. האחד הוא השומן , שומן מאט ריקון קיבה ולכן יש עליה בלחץ תוך קיבתי שיחריף את חדירת מיצי הקיבה. בנוסף יש בו חומצות שומן מסויימות שמחלישות את הספינקטר , שסתום שאמור למנוע חזרת תוכן קיבתי לוושט . שילוב של שתי התכונות אותו הופך אותו למזון גרוע עבור חולי צרבת וכו' . אמרו לך להימנע מעוד מזונות? אילו עקרונות מנחים נוספים קיבלת מלבד הימנעות משוקולד?
 

PooKiPsiT

New member
לא הבנתי איך אפשר להציע לך תחליפים

לשוקולד, כשאנחנו לא יודעים איזה רכיב של השוקולד הוא זה שעושה את הבעיות. נשמע לי דיי מוזר ש"שוקולד" כמכלול עושה את הבעיות וכל דבר שהוא לא שוקולד זה בסדר...
 

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifאפרופו שוקולד-

כמה אחוזי שומן יש בשוקולד חלב ומריר?
 
למעלה