החזרה למוטב
New member
תחליפי שמן ומרגרינה
שאלה:
בעוגות ומאפים, אם כתוב לשים מרגרינה לבישול, ניתן להחליף את המרגרינה בחמאה וזה יצא אותו דבר? בנוסף האם היחס הוא אותו יחס?
בנוסף הבנתי ששמן זרעי ענבים ושמן שומשום ושמן דקלים בריא הרבה
יותר
משמשנים מזוככים של קנולה וסויה וחמניות וכו...
בעניין טיגון, האם ניתן להשתמש עם שמן שומשום דקלים וזרעי ענבים לטיגון?
מה נחשב הכי בריא? מה הכי טעים?
בנוסף לעוגות, או מאפים שכתוב לפעמים להכניס שמן קנולה... האם ניתן להחליף לשמנים הבריאים יותר? האם היחס אותו יחס?
תודה
שאלה:
בעוגות ומאפים, אם כתוב לשים מרגרינה לבישול, ניתן להחליף את המרגרינה בחמאה וזה יצא אותו דבר? בנוסף האם היחס הוא אותו יחס?
בנוסף הבנתי ששמן זרעי ענבים ושמן שומשום ושמן דקלים בריא הרבה
יותר
משמשנים מזוככים של קנולה וסויה וחמניות וכו...
בעניין טיגון, האם ניתן להשתמש עם שמן שומשום דקלים וזרעי ענבים לטיגון?
מה נחשב הכי בריא? מה הכי טעים?
בנוסף לעוגות, או מאפים שכתוב לפעמים להכניס שמן קנולה... האם ניתן להחליף לשמנים הבריאים יותר? האם היחס אותו יחס?
תודה